Selam kizlar,
Yeni uye oldum ve yurtdisi dogumluyum, imla hatalarindan dolayi simdiden ozur dilerim. Gelelim konuya:
Abimin uzun suredir (5 yil) ciktigi bir kiz var, okuldan tanismis. Okulu henuz bitmediginden herhangi bir resmiyet olmadi, aileler bu sure icinde birbiriyle tanismadi, kizi ailem tanimadi ve saire.
Bir yil once nisanlandilar sonunda. Abimin agzindan lafi kerpetenle aliyorum: Bana derdini pek anlatmak istemez. Fakat abimin ve kiz arkadasinin aralarinda bazen sorunlar oldugunu az-cok biliyorum. Neyse, annem kizla ve ailesiyle tanisti ve acikcasi hic icine sinmedi: Bizim aileye ve abime uygun gormedi, fakat yapabilecegi birsey, kerhen de olsa kizi kabul etmeli. Haliyle dugun arefesindeyiz ve biraz maddi sikintilar da var, diger yandan abim kayinailesi ve kendi ailesi arasindaki balansi pek bulamiyor gibi. Gecen annemin cani iyice sikildi ve kizginlikla "Olmazsa nisani atalim!" dedi. Halen hic icine sinmiyor yani.
Isin daha da can alici kismi ise sanki abim de pek gonullu degil gibi. Fakat 5 yil boyunca ciktilar, ve kuvvetle muhtemeldir ki aralarinda bir takim temas olmustur, ve dolayisiyla kiz da abimi zorlamistir onunla evlenmeye. (Abim cok daha once kizin annesiyle tanismisti.) Durumun biraz daha netlesmesi icin belirtmem gerek ki gayet muhafazakar bir aileden geliyoruz. Dolayisiyla cinsellik gibi konular tabu kabul edilip acikca konusulmuyor.
Bu tur durumlar yasaniyor mu ve ne yapabilirim? Yoksa ben mi cok komplocuyum?
Cevaplariniz icin tesekkurler.