Sanki abim zorla evleniyor o kizla.. :(

abin sizin tavırlarınızı görüp arada kalmıştır belki iş resmiyete binince korkmuştur niye kızı kendini yamamaya çalışan biri gibi gösterdiniz ki ?

Ya derde bak, nekadar çok seviyor bazı insanlar her hoşuna gitmeyen şeyde direk karşısındakini suçlamayı. Annen ve siz abinize bukadar müdahale ediyorsaniz gayrihtiyari garip davranıyordur ama bunun sebebinin nişanlısı olduğunu sanmıyorum.

Ayirin onlari, size, aileye pek yakismiyo galiba. :KK14:

Birakin insanlarin yakasini, istedikleriyle evlensinler.
Nerde yasiyosunuz ki, insanlarin kendi akli,fikri, agzi,kalbi yokmu.
Niye bütün sülale karar verir kiminle evlenilecegine anlamiyorum ben

bence abiniz evlenmek istemediğinden değil 2 ailenin arasında sıkıştığı için olmassa nişanı atalım diyor
bence siz karışmayın onlar karar versin ne istediklerine

kusura bakma ama sanane seninlemi evlencek yoksa annenlemi evlencek ? Kimin haddine baskasinin hayatina karismak. Haddinizi bilin bu yazdigimida annenizede söyleyinki kulagina küpe olsun kendi kocasina baksin. Oglunun karisi onu ilgilendirmez hele seni hic ilgilendirmez.

Onların kararı sonuçta.Saygı duymalısınız.Hem çevremdeki erkeklerden gördüğüm kadarıyla adamlar sevmediği veya hoşlanmadığı kadınla çıkmıyorlar bile.Kaldı ki evlilikten bahsediyoruz.Ortada sebep yokken hiçbir erkeğin zorla mecbur hissettiği için evleneceğini sanmıyorum.

elalemin kızını kötülüyorsunuz da annenin de bir kızı var acaba düşünmüşmüdür hiç benim kızıma da böyle davranırlar mı diye.Cinsellik konusuna da neden girdin hiç anlamadım yaşın küçük kafanı bunlarla meşgul etme sen

Benim sevgilimin kiz kardeşi de bizim icin ayni seyi düşünüyor :)
Ama söyle bir durum var. Ne yasanmia olursa olsun sevmediği biri için göze almaz evliliği..
Sadece söyle bir durum oluyordur diye tahmin ediyorum. Uzun süre ilişkilerden sonra aileler dahil olunca insan ne yapacağını bilemiyordur.

İçimden çok şey geçti yazmak için ama rencide etmek istemiyorum. Kız sevdiği çocuk için sizin gibi bir aileye katlanıyorsa layık olmayan sizsinizdir. Abim de pek hoşnut değil gibi diyorsunuz. Bence kızı bir kere sevmediginiz için adamın en ufak sıkıntısını kıza bağlayacak gibi duruyorsunuz. Kaldı ki 5 yıldır çıkıyorlarmis. O kadar surede hiç tartışma olmasa peygamber olsa gerek diye düşünülür.

Bir de muhafazakarliktan dem vurmussunuz merak ettim sizin "muhafazakarlığıniz" neleri kapsıyor? Su-i zan, iftira, kötü niyet, arabozuculuk dahil mi mesela? Bir takım temaslar olmuştur diyerek çıkarımlarda bulunmanız o kadar çirkin ki, umarım bu yanlıştan donersiniz.

Son olarak şunu demek istiyorum. Gün gelir siz de evlenirsiniz. Belki aşık olursunuz filan. Nasıl muamele görmek istiyorsanız öyle davranın. Hayat ayna gibidir. Siz muhafazakar olduğunuz için daha iyi bilirsiniz bu dünyada bir muslumanin ayıbını orterseniz Allah da ahirette sizinkini örter. Sizinki ayıp ortmeyi geçmiş ayıp araştırma olmuş, Allah ıslah etsin

Abinizin nisanlisi hakkinda giyabinda nahos tahminler yurutmede sinir tanimamaniz gosteriyor ki muhafazakar bir aileden gelmeniz hicbir anlam etmiyor.

Ayrica, okeye dorduncu mu ariyorsunuz?

Yanliz arkadaslar görümce görünmez köye gitti galiba ortalikda yok ; elalemin hakkinda kötu dusunup istemeyin sonra abim bunla kesin sevişmistrde evleniyordur yaaa oglunuz prensya kesin mecburiytden evlenir siz varya sizn gibiler yuznden biz daha cokk dövunruz kimsenin haytini sizi ilgilendirmez inslh ilerde sevip evlnmezsinz ilerde bir hata yaptiginda biz sana demistik ve hemn ELİN kizi olur kotu olur demi bugunn yarini var canim sende bir bayasin o kadrini hatirlatyim dedim eminm okuyosun cevap vermiyorsun ...

Iyi de ben abinizin istemediğine dair birşey yazdığınızı göremedim?? Olmasını istediğiniz şeyleri olmuş gbi yazmaya çalışmışsınız ama net bi olay olmadığı için tutmamış.. alışmaya çalışsanız daha iyi olur. Gerçeklerle yüzleşin kardeşiniz o kızı seviyor..

X