İçimden çok şey geçti yazmak için ama rencide etmek istemiyorum. Kız sevdiği çocuk için sizin gibi bir aileye katlanıyorsa layık olmayan sizsinizdir. Abim de pek hoşnut değil gibi diyorsunuz. Bence kızı bir kere sevmediginiz için adamın en ufak sıkıntısını kıza bağlayacak gibi duruyorsunuz. Kaldı ki 5 yıldır çıkıyorlarmis. O kadar surede hiç tartışma olmasa peygamber olsa gerek diye düşünülür.
Bir de muhafazakarliktan dem vurmussunuz merak ettim sizin "muhafazakarlığıniz" neleri kapsıyor? Su-i zan, iftira, kötü niyet, arabozuculuk dahil mi mesela? Bir takım temaslar olmuştur diyerek çıkarımlarda bulunmanız o kadar çirkin ki, umarım bu yanlıştan donersiniz.
Son olarak şunu demek istiyorum. Gün gelir siz de evlenirsiniz. Belki aşık olursunuz filan. Nasıl muamele görmek istiyorsanız öyle davranın. Hayat ayna gibidir. Siz muhafazakar olduğunuz için daha iyi bilirsiniz bu dünyada bir muslumanin ayıbını orterseniz Allah da ahirette sizinkini örter. Sizinki ayıp ortmeyi geçmiş ayıp araştırma olmuş, Allah ıslah etsin