- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.715
-
- Konu Sahibi afra tafra
ne alakasi var? suphe icn acile gitmeye gerek yok. korktum ve konu hakkinda bilgi almak istedim. doktoru da aradik. birsey olmaz dedi. biraz panikle actm konuyu ama suan acillik bisey yokZehirlendiginizi düsünüyorsunuz ve doktora görüneceginize biraya konu aciyorsunuz... Yok yok KK hakatten bagimli yapiyor...
karin agrn var mi senin de?Buzluktaki tavuk dün son kullanma tarihiydi
bugün haşliyim dedim,yarısını yedim...
mideme oturdu resmen...halsizlik ve dudak kuruluğu bi başladı 1saatir...
offff buzluktaydı bide ya...dudaklarım yanıyorr ve kupkuru...
esimin doktor arkadasini aradi. su an icn gerek yok dedi. ileriki saatlerde bulanti kusma olursa gidersinz dedi.Üç gün buzdolabı tavuk için fazla. Bence o tavuk bozulmuştu ama soğuk olduğu için kokuyu net alamadın. Acaba bir acile mi gitsen?
yemekten ne kadar snra olmustu?bende zehırlenmıstım karın ağrısı ,ishal ve kusma baş göstermıstı çok kötuydu ya .
zehırlenelı baya oldu sanırım 1-2 saat sonraydı.acılde karın ağrısı ıcın bır ıgne yapmışlardı,birde serum taktılar ondan sonra bışeyım kalmamıştı zaten.Zehırlenmede en kötüsü ishal olsa gerek serumla defalarca hastahane tuvaletine koşturduğumu bılırım :)yemekten ne kadar snra olmustu?
olmaz bisey canım ya millet cöpten yemek yiyo ufacık bi parcadan da bisey olmaz 3 günlük tavuktanda sen dert etme yogurt ye su ıc bol bolya iste basiretim mi baglandi ne oldu. son kullanma tarihine guvendm. koku da yoktu. uc saat oldu. oyle cok agri yok. usutunce gelen sanci gibi. cocuktan korkuyorum ama olmaz bisey heralde ya ah niye verdm ki o parcayi
ben 7de yedim. neredeyse bes saat olmus. karin agrim gecti. cocugum da misil misil uyuyor. bu saatten sonra bisey cikmaz degil mi?zehırlenelı baya oldu sanırım 1-2 saat sonraydı.acılde karın ağrısı ıcın bır ıgne yapmışlardı,birde serum taktılar ondan sonra bışeyım kalmamıştı zaten.Zehırlenmede en kötüsü ishal olsa gerek serumla defalarca hastahane tuvaletine koşturduğumu bılırım :)
dimi ya.. rahatladim valla allah razi olsun:) oh be dunya varmis:)ayrıca zehirlenmis olsan benim esim is yerinde yemisti 2 saat gecmeden kusmaya baslamıs yani eger 2 saat oldu bisey yoksa olmaz artık merak etme
üzerinden zaman geçmıs baya bişey olmaz.benımle bırlıkte 2 arkadaş daha aynı seyden yemıstı birisi zehırlendı dıgerı zehırlenmedı o farklı olarak pekmez de yemıstı acaba dıyoruz tatlı zehırın etkısınımı kırdı .Bazı ınsanlarda der şerbet yap ıc zehırlenmeyı engeller dıye bılemedım nekadar doğru .ben 7de yedim. neredeyse bes saat olmus. karin agrim gecti. cocugum da misil misil uyuyor. bu saatten sonra bisey cikmaz degil mi?
Psikolojik olarak etkilenmişsiniz. Zehirlenme çok berbat bir şeydir, zehirlendim mi ben acaba dedirtmez insana. Beni çabuk hastaneye yetiştirin dedirtir.ben 7de yedim. neredeyse bes saat olmus. karin agrim gecti. cocugum da misil misil uyuyor. bu saatten sonra bisey cikmaz degil mi?
birinciyi dedirtti ama ikinciyi dedirtmedi:) korku insanin karnini da agritirmis demek ki. kendm icn degil de cocuk icn cok rahatladim. sukur..Psikolojik olarak etkilenmişsiniz. Zehirlenme çok berbat bir şeydir, zehirlendim mi ben acaba dedirtmez insana. Beni çabuk hastaneye yetiştirin dedirtir.
cok tesekkurler. neyse ki gecti. bundan sonra suphelendigm hicbir seyi yemem:)üzerinden zaman geçmıs baya bişey olmaz.benımle bırlıkte 2 arkadaş daha aynı seyden yemıstı birisi zehırlendı dıgerı zehırlenmedı o farklı olarak pekmez de yemıstı acaba dıyoruz tatlı zehırın etkısınımı kırdı .Bazı ınsanlarda der şerbet yap ıc zehırlenmeyı engeller dıye bılemedım nekadar doğru .
serbet daha cok kusturur ama annem bogazı gıcıklandıgında yapardı bende balgan kusardım serbet yapma bence durduk yere kusarsınüzerinden zaman geçmıs baya bişey olmaz.benımle bırlıkte 2 arkadaş daha aynı seyden yemıstı birisi zehırlendı dıgerı zehırlenmedı o farklı olarak pekmez de yemıstı acaba dıyoruz tatlı zehırın etkısınımı kırdı .Bazı ınsanlarda der şerbet yap ıc zehırlenmeyı engeller dıye bılemedım nekadar doğru .
ağrı olarak değik dekarin agrn var mi senin de?