sanırım zehirleniyorum

Buzluktaki tavuk dün son kullanma tarihiydi
bugün haşliyim dedim,yarısını yedim...
mideme oturdu resmen...halsizlik ve dudak kuruluğu bi başladı 1saatir...
offff buzluktaydı bide ya...dudaklarım yanıyorr ve kupkuru...

Agri kesici limon suyu yogurt gibi seyler onermeyin zehirlendiyse zehirin etkisini artirabilir birde ben olsam doktora giderdim ozellikle yogurt yemek zehirlenme durumda zehirin vucut tarafindan daha iyi emilmesini sagliyormus adli tip doktoru sevil atasoy da dinlemistim korkutmak gibi olmasin ama

Zehirlendiginizi düsünüyorsunuz ve doktora görüneceginize biraya konu aciyorsunuz... Yok yok KK hakatten bagimli yapiyor...:KK14:
ne alakasi var? suphe icn acile gitmeye gerek yok. korktum ve konu hakkinda bilgi almak istedim. doktoru da aradik. birsey olmaz dedi. biraz panikle actm konuyu ama suan acillik bisey yok

yemekten ne kadar snra olmustu?
zehırlenelı baya oldu sanırım 1-2 saat sonraydı.acılde karın ağrısı ıcın bır ıgne yapmışlardı,birde serum taktılar ondan sonra bışeyım kalmamıştı zaten.Zehırlenmede en kötüsü ishal olsa gerek serumla defalarca hastahane tuvaletine koşturduğumu bılırım :)

ya iste basiretim mi baglandi ne oldu. son kullanma tarihine guvendm. koku da yoktu. uc saat oldu. oyle cok agri yok. usutunce gelen sanci gibi. cocuktan korkuyorum ama olmaz bisey heralde ya ah niye verdm ki o parcayi:KK43:
olmaz bisey canım ya millet cöpten yemek yiyo ufacık bi parcadan da bisey olmaz 3 günlük tavuktanda sen dert etme yogurt ye su ıc bol bol

ayrıca zehirlenmis olsan benim esim is yerinde yemisti 2 saat gecmeden kusmaya baslamıs yani eger 2 saat oldu bisey yoksa olmaz artık merak etme

zehırlenelı baya oldu sanırım 1-2 saat sonraydı.acılde karın ağrısı ıcın bır ıgne yapmışlardı,birde serum taktılar ondan sonra bışeyım kalmamıştı zaten.Zehırlenmede en kötüsü ishal olsa gerek serumla defalarca hastahane tuvaletine koşturduğumu bılırım :)
ben 7de yedim. neredeyse bes saat olmus. karin agrim gecti. cocugum da misil misil uyuyor. bu saatten sonra bisey cikmaz degil mi?

ben 7de yedim. neredeyse bes saat olmus. karin agrim gecti. cocugum da misil misil uyuyor. bu saatten sonra bisey cikmaz degil mi?
üzerinden zaman geçmıs baya bişey olmaz.benımle bırlıkte 2 arkadaş daha aynı seyden yemıstı birisi zehırlendı dıgerı zehırlenmedı o farklı olarak pekmez de yemıstı acaba dıyoruz tatlı zehırın etkısınımı kırdı .Bazı ınsanlarda der şerbet yap ıc zehırlenmeyı engeller dıye bılemedım nekadar doğru .

Psikolojik olarak etkilenmişsiniz. Zehirlenme çok berbat bir şeydir, zehirlendim mi ben acaba dedirtmez insana. Beni çabuk hastaneye yetiştirin dedirtir.
birinciyi dedirtti ama ikinciyi dedirtmedi:) korku insanin karnini da agritirmis demek ki. kendm icn degil de cocuk icn cok rahatladim. sukur..

üzerinden zaman geçmıs baya bişey olmaz.benımle bırlıkte 2 arkadaş daha aynı seyden yemıstı birisi zehırlendı dıgerı zehırlenmedı o farklı olarak pekmez de yemıstı acaba dıyoruz tatlı zehırın etkısınımı kırdı .Bazı ınsanlarda der şerbet yap ıc zehırlenmeyı engeller dıye bılemedım nekadar doğru .
cok tesekkurler. neyse ki gecti. bundan sonra suphelendigm hicbir seyi yemem:)

serbet daha cok kusturur ama annem bogazı gıcıklandıgında yapardı bende balgan kusardım serbet yapma bence durduk yere kusarsın

X