- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
-
- Konu Sahibi afra tafra
son kullanma tarihi tabiiki gecmemisti. yarina kadar vakti var ama dediginiz gibi tavuk bu guven olmuyor. zaten ciddi ciddi zehirleyecegini sanmiyorum. karnima sancilar gelip gidiyor. bozdu biraz belli ki. cocuga verdigim cok ufakti. tirnak kadar anca vardi. yine de endiseleniyor insan.3 gün buzlukta değil de rafta duran tavuk bozulabilir hele ki bir de çocuğa vermişsiniz çok büyük bir cahillik ve vurdumduymazlık bu nasıl güvenebiliyorsunuz çocuğunuz çok ufak bir parça bile dokunabilir bu gibi şeyleri aldığınız gibi pişirin yok pişiremediyseniz o gün hemen buzluğa koyun paket piliç değil miydi üzerinde son kullanım tarihi yazmıyor mu tavukçudan bile alsanız paketlyip son kullanım tarihini koymak zorundalar hemen endişelenmeyin sancı zehirlenme belirtisi değildir pek eğer bulantı, kusma olursa mutlaka acile gidin çocuğunuzu da iyi takip eden mide bulantısı kusma olursa götürün bir daha bu konuda dikkatli olun tavuk çok tehlikelidir.
ya iste basiretim mi baglandi ne oldu. son kullanma tarihine guvendm. koku da yoktu. uc saat oldu. oyle cok agri yok. usutunce gelen sanci gibi. cocuktan korkuyorum ama olmaz bisey heralde ya ah niye verdm ki o parcayiBuzdolabında 3 gün tavuk mu beklettin ve onu yedin aferin sanabulantı falan var mı? Ke kadar oldu diyeyli çünkü et ürüleri çoğu zaman en az 6 saat sonra belirti gösteririr.
Bol bol sıvı tüket meyve ye. Suyu yudum yudum iç. bir iki saat bir şey yeme. bebeğinde bir sorun olursa hemen doktora götür çünkü çocukların vücudunda ki sıvı yetersiz kalıyor. sende kanlı ishal falan varsa ve ya rahatsızlığın 2-3 gün falan sürerse doktora git. yoksa kendiğilinden düzelir zaten.
yok koku yoktu. cok ugrastim koku almak icn ama alamadim. tarihi de gecmemisti. zaten tavuk gunluktu. insallah oyledir ya. kuruntu yapiyorumdur.Hic bisey olmaz canm endise etme sen.koku olurdu rahatsiz edici sekilde.sen yok diyosun.sen psikolojik olarak etkilenmissin.karin agrisiyla bisey olmaz bulantin falan yoksa.kuruntu yapiosun.ama bidaha 3 gun rafta kalan et vb seyleri yeme yedirme sevgiler .....
ya iste basiretim mi baglandi ne oldu. son kullanma tarihine guvendm. koku da yoktu. uc saat oldu. oyle cok agri yok. usutunce gelen sanci gibi. cocuktan korkuyorum ama olmaz bisey heralde ya ah niye verdm ki o parcayi
buzdolabinin derecesi normalde de yuksrk. cunku esimin sogukta muhafaza edilmesi gereken ilaclari var. belki ondan bisey olmuyordur.bozuk tavuk belli oluyor ama 3 gün iyi dayanmış o tavuk benimkiler neden 2 günde yeşilleniyor buzluğa koymasam çürüyor kış vakti bile.
ben neyse de cocuga bisey olmaz dimi? gerci doktor olmaz dedi. ama var ya yedirmeyeydim o kucuk lokmayidokunursa ishal bulantin olur canim
bunlari kesmezsen vucud mikrobu atmis olur kusarak vs
ama kersen içerde kalir yedigin o yuzden bol sivi tuket, yogurt falan ye sakin ol bisey olmaz ins
ondada ayni seyler olur olacaksa , belki ufak bi kusma olur ,ben neyse de cocuga bisey olmaz dimi? gerci doktor olmaz dedi. ama var ya yedirmeyeydim o kucuk lokmayi