Sanırım yine olmadı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi bay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim de adetime üç gün vardı, k.rengi akıntıyla beraber ağrı da başladı. Ertesi gün de regl oldum. Hamile değilmişim maalesef:((( Ama seninki yerleşme kanaması olabiir mi acaba?

Ama yinede sağol canım benim :( En azından yakştrdn hamileliği sağol:( Sanmıyorm ama :((

:( baycım bende 17 sinde adet olucammmm tüm belirtiler var tutturamadık bizde :(

Canım benim, inşallah korkulan olmaz, müjdeli haberler verirsin bize. Ne çok istiyoruz değil mi hamile olmayı? O eşsiz duyguyu gerçekten yaşamak istiyorum. Önüme milyarları da yığsalar hamile olduğum haberi kadar mutlu edemez beni.

:( baycım bende 17 sinde adet olucammmm tüm belirtiler var tutturamadık bizde :(

reyyancım sanırım bende tutturamadım:( Artık önümüzdeki aylara bakcaz:S Gerçi belirti var gelen giden yok amaiçimde ki his öyle demiyor:(

Canım benim, inşallah korkulan olmaz, müjdeli haberler verirsin bize. Ne çok istiyoruz değil mi hamile olmayı? O eşsiz duyguyu gerçekten yaşamak istiyorum. Önüme milyarları da yığsalar hamile olduğum haberi kadar mutlu edemez beni.

Sağol tatlım Allah gönlümüzdekini versin:( Aynen ne çok istiyoruz benimde önüme milyarları serseler hiç bişeyi değiştiremezler:( Üzmeyelim kendimizi:S

merabalar kızlar ah ah aynı dert bende de var ama bizimki 3 aylık bi deneme ve aslında mutluyum çünkü adet bitimi hemen ilişki hiç olmadı
dün yine regl oldum bitsin hemen yine denicem bide ben bu çin takvimine göre yapıyorum allah günah yazmasın ama bir kızım olsun istiyorum bu sabah kahvaltıya anneme giderken bizim mahallede küçük sarışın bir kız çocuğu var annesiyele biyere gidiyodu takip ettim ettim derken aynı tarafa gidiyoduk sadece sokak değiştirdim öyle tatlıki ..yolda zaten eşim kızıyo bakma şu kızlara annelereri yanlış anlıcak diyo:6::6: öle mal gibi bakakalıyorum ve gözlerim doluyo bende istyorum allah çocuk isteyen herkse versin rabbim
tabi herşeyin hayırlısı sağlıklı bir çocuğum olsun orası ayrı

Seni o kadar iyi anlıyorum ki cnm... Aynı duyguları paylaşıyoruz.. 3 aydır deniyoruz bu ayda hastalandım bidahaki aya umutla bekliycem... Ama aşırı duygusallık var bende sanki hiç çocugum olmuycakmış gibi. dışarda gördüğüm bebeklere gözlerim dolarak bakıyorum... Allahım bütün isteyenlere nasip etsin. Amin..

Merhaba herkese,
Aylardır takip ediyorum burada yazılanları ve sonunda bende dahil olmalıyım bu gruba dedim. Aynı duyguları yaşıyoruz her birimiz.
Ben bebek yapmaya karar verdikten sonra 2. ayda hamile kaldım. Hamile olduğuma sevinemeden bebeğim düştü. Biokimyasal gebelikti. Bir taraftan bebek sahibi olabildiğimizi öğrenmiş olduk ve sevindik. Ama diğer taraftan bu durum bize 3 ay zaman kaybettirdi. Bu ay umutla bekliyorum. Büyük gün yarın ve çok korkuyorum. 6 aydır sabrediyorum. Son 1 aydır her hafta doktora gidiyorum. Yumurta takibi, yumurtamın çatlaması gibi durumları takip ettik. Bir sorun yok. İnşallah yarın umutlarım daha da çoğalır. O kadar hazırım ki artık anne olmaya. Bu ay hamile gibi hissettim kendimi. İnşallah hamileyimdir...

forma yeni üye oldum bende bu ay heyecanla bebek haberimi bekledim ama bugün adet oldum :(( yumurtlama dönemimi hesaplayıp planlayıp öle denedik ama tutmadı kahve rengi lekelerim megerse adet belirtisiymiş :)) 13. gün kesin belli olur diye heyecanlanırken...:(( ilk bebek olduğu için heyecanlıyız..sanırım 13. gün adet olmak bebek yok anlamına geliyor dimi??? bazıları adette görebilirsin ama bu olmamış anlamına gelmez diyor...sizce ???

forma yeni üye oldum bende bu ay heyecanla bebek haberimi bekledim ama bugün adet oldum :(( yumurtlama dönemimi hesaplayıp planlayıp öle denedik ama tutmadı kahve rengi lekelerim megerse adet belirtisiymiş :)) 13. Gün kesin belli olur diye heyecanlanırken...:(( ilk bebek olduğu için heyecanlıyız..sanırım 13. Gün adet olmak bebek yok anlamına geliyor dimi??? Bazıları adette görebilirsin ama bu olmamış anlamına gelmez diyor...sizce ???

13.günü derken bitanem?

denemelerimizin yani yumurtlama dönemime denk getirdik 13 gündür çalışmalardaydık yani :=)

yoğunmu adetin,bir de daha önceki adetlerinle kıyasla az mı diye. Bende 3 aydır yumurtaLAMA GÜNÜMÜ TUTTRDM DİYORUM OLMUYOR:( ÜZME SENDE CANINI

yoğunmu adetin,bir de daha önceki adetlerinle kıyasla az mı diye. Bende 3 aydır yumurtaLAMA GÜNÜMÜ TUTTRDM DİYORUM OLMUYOR:( ÜZME SENDE CANINI

daha bu gün oldum ama çok az geldi sol kasığımda ve karnımda çok ağrım var normalde bu kadar sancılı olmazdım 1 hafta önce lekerim geldi kahve rengi ama hamilelik belirtisi sandım:( birde günüm hep 22 si 23 ü olurdu erken oldum yani... üstüne görme olabirsin dedi bir arkadaşım bakıyım eğer az gelirse adetim test yaptırıcam inş üstüne görme denen şeydir canım yaa

daha bu gün oldum ama çok az geldi sol kasığımda ve karnımda çok ağrım var normalde bu kadar sancılı olmazdım 1 hafta önce lekerim geldi kahve rengi ama hamilelik belirtisi sandım:( birde günüm hep 22 si 23 ü olurdu erken oldum yani... üstüne görme olabirsin dedi bir arkadaşım bakıyım eğer az gelirse adetim test yaptırıcam inş üstüne görme denen şeydir canım yaa

Ben de aynı durumdayım :( 4 gün önce kahverengi akıntım geldi durdu,ardından bugn yine akıntı geldi birşey yok:S ama ben umutlu değilim çünkü 3 aydır hep umutlanıyorum sonuç yok:S Ama inşallah senin yerleşme kanamasıdır tatlım:)

Ben de aynı durumdayım :( 4 gün önce kahverengi akıntım geldi durdu,ardından bugn yine akıntı geldi birşey yok:S ama ben umutlu değilim çünkü 3 aydır hep umutlanıyorum sonuç yok:S Ama inşallah senin yerleşme kanamasıdır tatlım:)

inşallah canım gebelik testi aldırttım akşama eşim getiricek sabah aç karnına yapıcam çıkarmı acaba? yoksa kan testi daha iyi çözümmü=?

inşallah canım gebelik testi aldırttım akşama eşim getiricek sabah aç karnına yapıcam çıkarmı acaba? yoksa kan testi daha iyi çözümmü=?

yap yine sen idrar testni ama negatif çıkarsa bence birde kan testi yap,cünkü o değer ilk önce kanda artış gösteriyormuş belli bir seviyeye geldiğinde idrarda artıyormuş. En kesini kan tahlili :)

Haber ver ama:)

wermezmiyimm :)) inşallah pozitif çıkar canım Allah gönlümüzü göre versin sana bir önce ve bütün istiyenlere versin AMİİNNNN....

wermezmiyimm :)) inşallah pozitif çıkar canım Allah gönlümüzü göre versin sana bir önce ve bütün istiyenlere versin AMİİNNNN....

İnşallah canım:) İsteyen herkes o mutluluğu tadar,kucaklarımız bebişlerimizle dolar,gecelerimiz uykusuz olur ama biz mutlu oluruzzzzzzz

Amin:):))))

güzelım kan testımı yaptırıyosunda sabah ac karnına yapıcan ıdrarı ac degıl sabah ılk ıdrarınla yap dıyorlar önce az ldrarrı yapıyosun sonra kaba alıyosun onla yapmak daha saglıklıymıs yanı ılk bıraz ıdrar tuvalete gıttıkten sonrasını teste al eger üstüne görmeyse sabahı beklemene gerek yok aslında aksamda yapabılırsın

bay senın adet günün nezmandı canım hala gemedımı gectıysew ıdrarda baksana benımde akıntım vardı cok hamıle olabılırım dıye düşündüm sonrası baktım akıntı koyu sarıya döndü enson ayın 13ünde baktım kahvemsı olmus 1-2 saat sonrasıda kırmızıya döndü adet oldum tutmadı benımde artık ötekı aya daha cok calısıcaz:))

bay senın adet günün nezmandı canım hala gemedımı gectıysew ıdrarda baksana benımde akıntım vardı cok hamıle olabılırım dıye düşündüm sonrası baktım akıntı koyu sarıya döndü enson ayın 13ünde baktım kahvemsı olmus 1-2 saat sonrasıda kırmızıya döndü adet oldum tutmadı benımde artık ötekı aya daha cok calısıcaz:))

canım dündü benim adet günüm,ama ayın 13 de kahverengi akıntım geldi durdu,dünde geldi yine durdu:S Felaket belim ağrıyor. sanırım olucam sökülemiyor:(

Back