• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım yine olmadı :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi bay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bay

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
849
688
323
İstanbul
Merhablar arkdaşlar,üzgünüm çünkü bu ayda olmadı diyenlerden olucam heralde:( Diğer topiklerde test yaptığımı adetime 12 gün önce değerimin 2,36 çıktığını söylemiştim.Bir umutla bekledim ki belki artar diye ama bu sabah belimde,kasıklarımda acayip bir ağrıyla uyandım ve akıntım çok fazla:( adetimede zaten 4 gün var.yani bu ayda olmadı kısmet artık birdaha ki aya:(

Benim gibi olan hatunları bekliyorummmmm

ümidini kaybetmeden her ay yeniden deneyin.. biliosun ki psikoloji çok önemli bu konuda ve düzenli bir ilişki....

üzülme lfn... bir daha ki ay daha iyi hazırlanırsın, daha bilinçli... Rabbim gönlünce versin... ben iki ay denedim, üçüncü ay hamile olduğumu öğrendim. dr sölediğinde ağladım. tedavimi görüodun die sordu, hyr dedim. heyecandan. Allah' ım isteyen herkese verir inş...

üzülme lfn... bir daha ki ay daha iyi hazırlanırsın, daha bilinçli... Rabbim gönlünce versin... ben iki ay denedim, üçüncü ay hamile olduğumu öğrendim. dr sölediğinde ağladım. tedavimi görüodun die sordu, hyr dedim. heyecandan. Allah' ım isteyen herkese verir inş...

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Sağlıklı sıhatlı kucağına alırsn inşallah. Üzülüyorum evet çünkü 3 ay oldu korunmadığımz halde olmadı:(
artk brdahaki aya inş... Tekrar teşekkür ederim canım öptümmm seni

canım kendini çok fazla üzme zaten alışmış olman lazım,büyük ihtimalle yumurtlama günlerini kaçırıyorsundur.yumurtlama günlerinde hergün ilişkiyi önermiyorlar sperm sayısını azalttığı için

ama ben meraktan yumurtlama günlerinde hergün ilişkide bulundum.ve 3. ayımda hamile kaldım.şuan 6 haftalık hamileyim.bu arada bol bol da dua edeceksin tabii,herşey gönlünce olsun.

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Sağlıklı sıhatlı kucağına alırsn inşallah. Üzülüyorum evet çünkü 3 ay oldu korunmadığımz halde olmadı:(
artk brdahaki aya inş... Tekrar teşekkür ederim canım öptümmm seni

teşekkür ederim bende seni öpüyorum... yumurtlama dönemi iyi takip et, o çok önemli... kendin çözemiosan eczane de bunun için şeyler varmış. bakmakta fayda.. ve eğer kararlıysan.. adet bittikten itibaren başlamalısınız....

offfffffff bende öyle bu ayda olmayacak hissediyorum daha 2 hafta var adetime ama pek umudum yok....
allah duysun sesimizi bizimde bebeklerimiz olsun inşallah...
stres yapma canım elinde değil insanın biliyorum ama rahat olmak lazım....
umudunu kaybetme herşeyin bi zamanı var demekki...
hayırlısı olsun inşallah

canım kendini çok fazla üzme zaten alışmış olman lazım,büyük ihtimalle yumurtlama günlerini kaçırıyorsundur.yumurtlama günlerinde hergün ilişkiyi önermiyorlar sperm sayısını azalttığı için

ama ben meraktan yumurtlama günlerinde hergün ilişkide bulundum.ve 3. ayımda hamile kaldım.şuan 6 haftalık hamileyim.bu arada bol bol da dua edeceksin tabii,herşey gönlünce olsun.

aslında hesapladm sanıyordum:( demekki tutturamadım:/ Allah sana da hayırlı evlatlar nasip etsin. Sağol canımmmm

teşekkür ederim bende seni öpüyorum... yumurtlama dönemi iyi takip et, o çok önemli... kendin çözemiosan eczane de bunun için şeyler varmış. bakmakta fayda.. ve eğer kararlıysan.. adet bittikten itibaren başlamalısınız....

birdahaki ay umarım tutturuz:) Denicem:( Tekrar sağol canım benimmmmm

offfffffff bende öyle bu ayda olmayacak hissediyorum daha 2 hafta var adetime ama pek umudum yok....
allah duysun sesimizi bizimde bebeklerimiz olsun inşallah...
stres yapma canım elinde değil insanın biliyorum ama rahat olmak lazım....
umudunu kaybetme herşeyin bi zamanı var demekki...
hayırlısı olsun inşallah

sende benim gibi kendini üzme:( gerçi elde değil.. ama öylede düşünme senin daha 2 haftan war tatlımmm

merabalar kızlar ah ah aynı dert bende de var ama bizimki 3 aylık bi deneme ve aslında mutluyum çünkü adet bitimi hemen ilişki hiç olmadı
dün yine regl oldum bitsin hemen yine denicem bide ben bu çin takvimine göre yapıyorum allah günah yazmasın ama bir kızım olsun istiyorum bu sabah kahvaltıya anneme giderken bizim mahallede küçük sarışın bir kız çocuğu var annesiyele biyere gidiyodu takip ettim ettim derken aynı tarafa gidiyoduk sadece sokak değiştirdim öyle tatlıki ..yolda zaten eşim kızıyo bakma şu kızlara annelereri yanlış anlıcak diyo:6::6: öle mal gibi bakakalıyorum ve gözlerim doluyo bende istyorum allah çocuk isteyen herkse versin rabbim
tabi herşeyin hayırlısı sağlıklı bir çocuğum olsun orası ayrı

arkadaslar bende 3 ay oldu korunmuyorum . bu ay adetım 3gun gectı. goğuslerım cok agrıyor hatta taa koltuk altına kadar vuruyor sıs ve cok hassas acıyor.onun harıcı kasık +bel+bacak agrılarım var.acaba hamıle olabılır mıyım

bende adet duzensızlıgı yok her ay 10 unda olurum ben ama bu sefer olmadım hala

ama soyle bırsey var gecen ay dengesızlık olmustu ılk defa 10unda cok az gelmıstı sonrada 4gun hıc gelmemıstı.

yalnız bu sefer hala hıc gelmedı

bıde benım adet oncesı boyle goğus + bacak agrım olmazdı

acaba eczaneden o testlerden alsam cıkarmı su an ayın 10unda olmam gerekıyordu bugun 13u

boyle adet sancısı gıbı sancılarımda var cokta umutlanmakta ıstemıyorm off

ben 15 aydır bekliyorum sabır kızlar:)
ayrıca geçen ayda 7 gün gecikti yani acele etmeyinn en az 10 gün geçmesini bekliyin .
rabbim evlat isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah:)

selamün aleyküm bende 2 aydır korunmuyorum adetlerim hep 4 5 gün ileri atıyor yani bugün olmam lazım ama olmadım benim genelde gecikir biliyormda yine umutlanıyr insan belki var diye ama tabii hayırlısı

Aralıkta kimyasal gebelik yaşadıktan sonra dün ilk adetimi oldum ama korunmamıştık ve bir umut acabe yine hamile miyim diye düşünmüştüm, değilmiş:(( 2.5 yıllık evliyiz, ben 26 eşim 30 yaşında ve uzun zamandır bebek istiyordu. Ben ise hep kendimi geri çekip daha hazır değilim diyordum. Son aylarda içime bir bebek sevgisi geldi. Ve rüyalarımda bile hep bebek görüyorum.Bu yaşadıklarım bana doğum ve ölümün planı olmadığını gösterdi. İnşallah şubat ayı bebek isteyen tüm kadınlara uğurlu gelir.

kızlar dün kahverengi akıntılarım geldi adetim başladı die düşündüm:S yani nasıl diyim kahverengi iç çamaşırımı kirletti:S fakat bugn tık yok:S bi sorun mu var:s adetime 3 gün var...!

ne olur cevap verinnnn:18:

Canım benim de adetime üç gün vardı, k.rengi akıntıyla beraber ağrı da başladı. Ertesi gün de regl oldum. Hamile değilmişim maalesef:((( Ama seninki yerleşme kanaması olabiir mi acaba?

Canım benim de adetime üç gün vardı, k.rengi akıntıyla beraber ağrı da başladı. Ertesi gün de regl oldum. Hamile değilmişim maalesef:((( Ama seninki yerleşme kanaması olabiir mi acaba?

akıntı dediğim iç çamaşırımda 2 damla birşey. Ben de sanırım adet olucam:S Gerçi henüz gelmedi ama içimde öyle bir his var:(

Back