• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sanırım yine olmadı :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
31
Herkese merhaba.Bu ikinci ay denememiz ama ben cok aceleciyim panik yapıyorum hemen.Yumurtlamamın üzerinden 7-8 gün geçti beklenen adet tarihim de 1 ocak.Yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrısı vardı şimdi de sol kasığım ağrıyor.Dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve negatif :( Yumurtlama öncesi sonrası her gün denedik ama yine olmadı sanırım çok kafaya takıyorum..Erken mi yaptım acaba sanki adet olucam gibi ağrım var bilemedim..

Çok erken yapmışın canım yumurtlamanın üzerinden 11 yada 12 gün geçmesi lazım idrarda görebilmen için .

Çok erken yapmışın canım yumurtlamanın üzerinden 11 yada 12 gün geçmesi lazım idrarda görebilmen için .
Canım sanki adet olucakmışım gibi sol kasığımda ağrı var hamilelik belirtisi böyle olabilir mi

Bu kadar stres hormonlarını geri çeker psikoloji en önemlisi bu iş için. Yumurtlamaya kadar olan kasık ağrısı yumurtlama belirtisidir. Yumurtlamadan sonraki ağrı adete yakın çoğu kadın da olur. Hamileliğin adetten %100 ayıracağın hiç bir belirtisi yok. Yumırtlamanın üzerinden 12 gün geçecek en az sonra üstüne adetin gecikecek yani rahat 4 5 haftalık gebelik olacak o zaman bu belirtiler olur maalesef

Bu kadar stres hormonlarını geri çeker psikoloji en önemlisi bu iş için. Yumurtlamaya kadar olan kasık ağrısı yumurtlama belirtisidir. Yumurtlamadan sonraki ağrı adete yakın çoğu kadın da olur. Hamileliğin adetten %100 ayıracağın hiç bir belirtisi yok. Yumırtlamanın üzerinden 12 gün geçecek en az sonra üstüne adetin gecikecek yani rahat 4 5 haftalık gebelik olacak o zaman bu belirtiler olur maalesef
Evet canım doktor da dedi stres kesinlikle yapmıcaksın.İşte her belirtiyi acaba mı diyorum sanırım çoğu anne adayı adet ağrısı gibi yaşayıp hamile olduğunu öğrenmiş o yüzden bu kadar ümitlenmiştim.Negatifi görünce üzüldüm haliyle..

Back