• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sanırım sonunda buldum gelinliğimi:)

akdnz07

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.028
555
323
kk hatunlarım bu gelinlike aşık oldum:52:
hep prenses etek istiyordum bakın bakalım beğencekmisiniz fotoyu çok büyük yükleyemiyorum ama üstüne tıklayınca büyüyor.
$prenses-etek2.jpg

birde ben renkli kuşak ve renkli ayakkabı istiyorum mesela bebek mavisi yada nar çiçeği:16:
ama o yaka kısmındaki ayrıntıyla nasıl durur bilmiyorum kötü durursa onu yaptırmayadabilirim

Son düzenleme:
Sizin gösterdiğiniz maggie sotteronun modeli:

Yasmin.jpg

Yasmina.jpg

Bu ise Rosa Clara diye daha başka ve daha kaliteli bir markanınki:

vestido_rodeo_rosa_clara.png

Bence maggie sottero rosa claradan almış modeli zaten. iyi olanı örnek alırsanız daha kaliteli bir sonuç çıkar gibi. hayırlısı olsun.

teşekkür ederim kızlar tatlım senin dediğin gelinlikle bu gelinlik arasında kaldım ama bu gelinlik daha çok hoşuma gitti .ama öteki de güzel çok benziyorlar zaten

renkli buket mesela bu tarz $a101079_win05_roses_xl.jpg $pbuket7.jpg
böyle bir kuşak ama istediğim rengi nette bulamadım $siyah-kuşaklı-gelinlik-modelleri-4-515x363.jpg
böyle ayakkabı renge bayıldımEki Görüntüle 404282

birde saçımı açık arkaya doğru istiyorum su dalgası şeklinde saçım çok uzun zaten gelin tacını şu şekilde alsam olurmu ki çok hoşuma gitti forumdaki bir arkadas yapıyormuş
Eki Görüntüle 404291 $img8530k.jpg $img0729g.jpg

o omuzdaki detayla bu saç ve taç olur mu ki ?

ya bişey diyim mi? gelinlik manyak bişey yemin ederim aklım gitti,her iki model de süper ötesi.hatta kendi gelinliğim hakkında bile fikrim değişti,bir ömür mutluluklar dilerim:46::46:

teşekkür ederim canım amiiiiiinnn aynen öyle düşündüm bende :52:
ama fikirlerinizi bekliyorum özellikle saç ve taç hakkında kızlar lütfen yardımcı olun hadi bana

Son düzenleme:
ama fikirlerinizi bekliyorum özellikle saç ve taç hakkında kızlar lütfen yardımcı olun hadi bana

çiçekler ve ayakkabı kuşak üçlüsünü beğendim de saç modelleri çok demode :D ben de taç bakıyodum tam bi yer var feysbukta oraya bi bak istersen

Gelinlik Taçları'nın Fotoğrafları | Facebook

beyaz minik güllüyü beğendim ben bi de incili var bi tane onu. ikisinden birini alcam galiba :D

incili de şu

431242_358156540861544_277481635595702_1387832_396031156_n.jpg

Son düzenleme:
ay dur sana beğendiğim her şeyi ekleyeyim :D

çiçek ve pastam için bunları istiyorum

Eki Görüntüle 405169

kuşağım da buketin kurdelesinin renginde. ayakkabıyı aldım da zoraki oldu biraz asıl beğendiğimi trendyol temin edemedi pff :/

bu beğenip alamadığım

$nr 39.jpg

bu aldığım

$ayakkabı.jpg

bu da beğendiğim saç modeli ama taçla olmaz :/ nikahta bu saçı yapsam düğünde mi taç kullansam acaba kararsızım (alt sağdaki örgülü topuz)

$1.jpg

şeker de bi kaç model beğendim

383762_226466790764519_175317232546142_511111_1769914353_n.jpg

photo.php

bu da davetiye

k_10876.jpg

omuz ayrıntısı varken saçta o abartılı taçlar bence boğar canım .
saçlarına ufak ayrıntısı olan şeyler kullansan daha hoş olur
buarada gelinliğin çok güzel çok beğendim mutluluklar :40:

Bence sizin eklediğiniz gelinlikte omuz detayı olmasa çok daha güzel olur, zarif şık seçenekler yapmışsınız akseuarlarda ve saçlarda o güller görüntüyü bozabilir.:44:
Minenes in eklediği gelinliğin omuz detayı daha iyi ama o detaysız daha güzel buldum ben.
Mutlulukla giyin.:16:

kızlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için çok mutlu oldum:40:.omuz detayı olmasa daha iyi olacak sanırım.ya ne biliyim ben açık istiyorum saçlarımı sırf bu sebepten 1 senedir kestirmedim:21:
açık saçtan vazgeçeceğimi sanmıyorum ama model farklılaşabilir bakıştırıyorum

çiçekler ve ayakkabı kuşak üçlüsünü beğendim de saç modelleri çok demode :D ben de taç bakıyodum tam bi yer var feysbukta oraya bi bak istersen

Gelinlik Taçları'nın Fotoğrafları | Facebook

beyaz minik güllüyü beğendim ben bi de incili var bi tane onu. ikisinden birini alcam galiba :D

incili de şu

431242_358156540861544_277481635595702_1387832_396031156_n.jpg

kuzucum çok güzelmiş tacın böyle koca koca taşlı değil de bende böyle şirin ve masum seviyorum daha doğrusu nişanlım çok seviyor :69::69: böyle bişey de alabilirim aslında.
ayakkabın ve pastan da çok cici :nazar:
davetiyene de bayıldım
:nazar:paylaştığın için çok teşekkür ederim tatlım :54:

Son düzenleme:
Back