MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
Baska bir sehirde yaşıyoruz. Tatilde eşimin memleketine geldik. Bugun kızımin bir yaş aşısı vardı. Gecen yıl ki saglik ocagi macerasindan sonra kv gelsin istemiyordum. Bende geleyim dedi kv, esim tamam hazirlan dedi. Neyse gittik. Once boy kilo olcumu yapıldi. Bu cocuk olmasi gereken kilodan 1 kilo asagida dedi ebe. (Geleli 1 haftayı gecti. Gelmeden kendi cocuk doktoruna goturdum. Kilosu az ama tablo sınırları icinde, saglikli bir bebek sorun yok dedi.) Kv ordan basladi olumsuz konuşmay. Neyse dedim sustum. Sonra iki kolundan aşısı yapıldi, agliyor tabi yavrum, oyuncaklariyla sakinlestirmeye calısiyorum ki bacaktan asòsı vurulsun. Kv aldi elimden gel kacalim gel kacalim diyor cocuga, odadan cikarmaya calisiyor. Bu dedigin yanlis, bu cocuk 2 yasina kadar aşı vurulacak ve geregi neyse yapacak kaçmak neymis doye bağırdım. Sîrekli bir sorun olduginda ya sikayet edelom ya kacalim ya bilmem ne... Cocuk artık bilinclendi ve her soyleneni anlıyor. O a kalsa çocuk anlamaz. Bir sey yapıyor çocuk ' sen ne anliyon da oyle yapiyon 'der. Gorumceninkiyle kiyaslar dirur Bu uslu , o yaramaz der. Gorimcem istwr istwmez aliniyor uzuluyorum. Gecende evde " Su cocuklari kiyaslayip durma , cok yapiyorsun bunu. Bu bir yasinda oteki 2 yasonda anliyorlar " dedim. Soyleme bicimi onemli ama sürekli sürwkli olunca sesime hakim olamıyorim. Şimdi küstü konuşmuyor benimle. Esim de haklisin ama orda bagirmamaliydin diyor. Elimde degil, ben basima gelecegi bildigim icin sana gelmesin demistim diye soylendim. Ben de konuşmuyorum. Gecen yil da kilosu az dediginde'sutun yaramiyo zayif mama ver vs'sinirimi oynatmisti. o zaman susup agladim. Daha bebegim 1 aylikti lohusaydim. Cocugum icin artik susmam kimse kusura bakmasin. Kisa tutulani makbul biliyorum ama çok dertlendim.