Bu konu da yardımcı olacak var mıMerhaba arkadaşlar,
Son bir senedir anksiyete yaşıyorum tam azaldı artık derken sanırım bu seferde panik atak yaşamaya başladım. İki seferdir yatağa yattığımda aslında başlangıçta bir şeyim yokken kalbim normal atıyorken birden sanki hızlı mı atıyo oluyorum ve sonrasında iyice hızlanarak sesini duyabileceğim bir hızla atmaya başlıyo resmen heyecanlanıyorum yani. Baya hızlanıyo kalbim geçen sefer ilk kez yaşamıştım korktum acike gittim ekg falan sorun çıkmadı. Dün ikinci kez yaşadım. Bu sefer eşim rahatlattı beni ben de sakinliğimi korumaya çalıştım. Bu şekilde o deli gibi atmasını yavaşlattım ama yine de hızlı atıyordu muhtemelen 100 falandı sakin haliyle de yani çok düşmedi ama bir şekilde uyudum. O an yaşadıklarım kalbimin çok hızlı atması, heyecan, ağzım kuruyo sanki tükürük kalmıyo ve kasılıyorum vücudum titriyo sanki içim titriyo. Panik atak böyle mi oluyor? Daha önceden kardiyolojiye gittim bir sene falan olacak yine gitsem mi?
Panik atak teşhisi alan arkadaşlar lütfen yardımcı olunMerhaba arkadaşlar,
Son bir senedir anksiyete yaşıyorum tam azaldı artık derken sanırım bu seferde panik atak yaşamaya başladım. İki seferdir yatağa yattığımda aslında başlangıçta bir şeyim yokken kalbim normal atıyorken birden sanki hızlı mı atıyo oluyorum ve sonrasında iyice hızlanarak sesini duyabileceğim bir hızla atmaya başlıyo resmen heyecanlanıyorum yani. Baya hızlanıyo kalbim geçen sefer ilk kez yaşamıştım korktum acike gittim ekg falan sorun çıkmadı. Dün ikinci kez yaşadım. Bu sefer eşim rahatlattı beni ben de sakinliğimi korumaya çalıştım. Bu şekilde o deli gibi atmasını yavaşlattım ama yine de hızlı atıyordu muhtemelen 100 falandı sakin haliyle de yani çok düşmedi ama bir şekilde uyudum. O an yaşadıklarım kalbimin çok hızlı atması, heyecan, ağzım kuruyo sanki tükürük kalmıyo ve kasılıyorum vücudum titriyo sanki içim titriyo. Panik atak böyle mi oluyor? Daha önceden kardiyolojiye gittim bir sene falan olacak yine gitsem mi?
Siz yaşadınız mı hiç aynı şeyleriTeşhisi psikiyatri koyar tabii ki ama büyük ihtimalle yaşadığınız anksiyete bozukluğu
sizin anlattıklarınızı da yaşadım çok daha ağırlarını da yaşadım. Anksiyetenin yanında demir ve b12 de çok düşüktü benim. Bunlar da çarpıntı yapıyormuşSiz yaşadınız mı hiç aynı şeyleri
Sizin de yaşadıklarınız aynı mıydı?Yüksek ihtimalle panik atak aynılarını yaşadım. Dahiliyeye gidip kan verin vitamin kan değerlerinize baktırın. Düşük vitamin anksiyeteyi tetikliyor sonra psikiyatriye gidin yardım almadan geçmiyor bu illet. Çok düşünüp kurmamaya çalışın geçmiş olsun.
Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?