- 12 Mayıs 2019
- 299
- 177
- 33
- Konu Sahibi Adanali0134
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah olmuştur. Testi tekrarlayın en güzeli kan verinKızlar, dün gece nerdeyse mikroskopla görünen çizgi şimdi sanırım daha net.
Bakar mısınız? Oldu mu?
Var gibi adet tarihiniz ne zaman?Kızlar, dün gece nerdeyse mikroskopla görünen çizgi şimdi sanırım daha net.
Bakar mısınız? Oldu mu?
19u ama 11 günde yumurtladım.Var gibi adet tarihiniz ne zaman?
Kan verdim şimdiBence var. Benim de ilk gebeligimde boyle cikmisti.
Şimdi verdimHadi inşallah olmuştur. Testi tekrarlayın en güzeli kan verin
Ne zaman çıkacak sonuç?Şimdi verdim❤
Yumurtlama tarhiniz ayın kaçıydı?Ne zaman çıkacak sonuç?
30uydu benim. 11.gün oldu.Yumurtlama tarhiniz ayın kaçıydı?
ay hayırlı olsun canım ne kadarlık bir denemeden sonraÇıktı, pozitif❤
Bu ikinci ayımız. Mayıs başından beri deniyoruz. Önceden bir hüsranımız var ama.ay hayırlı olsun canım ne kadarlık bir denemeden sonra
Hayrli olsuuunÇıktı, pozitif![]()
Çokay hayırlı olsun canım ne kadarlık bir denemeden sonra
Çok teşekkür ederm canım Allah her isteyene nasip etsinay hayırlı olsun canım ne kadarlık bir denemeden sonra
Değerlendirmeleri nasıl yaptınız acaba biz de 9 aydır deniyoruz. Yumurtlama zamanı değerlendirmeler nasıl oldu?Bu ikinci ayımız. Mayıs başından beri deniyoruz. Önceden bir hüsranımız var ama.
Ben 19Mayısta adet oldum. Normalde 4 gün sürer. Hiç riske atmadan direkt adet bitiminde ovülasyon testine başladım. 30Mayısta pik gördüm. Değerlendirdim. 31i de pik devam etti ama Kadir gecesiydi. 1 Haziran ı da değerlendirdim. Normalde 14-15 gün derler yumurtlama için ben 11 günde yumurtladığım için bukadar erken anladım.Değerlendirmeleri nasıl yaptınız acaba biz de 9 aydır deniyoruz. Yumurtlama zamanı değerlendirmeler nasıl oldu?
Bir de sürekli değil de, gün aşırı yapmak sperm kalitesi için daha uygun diyorlar.Değerlendirmeleri nasıl yaptınız acaba biz de 9 aydır deniyoruz. Yumurtlama zamanı değerlendirmeler nasıl oldu?
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Ben de 17 Mayıs'ta adet oldum. 21 Mayıs'ta bitti. 3 Haziran'da pikti. Herhalde bu ay da olmadı benim.Ben 19Mayısta adet oldum. Normalde 4 gün sürer. Hiç riske atmadan direkt adet bitiminde ovülasyon testine başladım. 30Mayısta pik gördüm. Değerlendirdim. 31i de pik devam etti ama Kadir gecesiydi. 1 Haziran ı da değerlendirdim. Normalde 14-15 gün derler yumurtlama için ben 11 günde yumurtladığım için bukadar erken anladım.