- 14 Aralık 2007
- 83
- 0
- Konu Sahibi goncalove emine
slm arkadaşlar....cumartesi günü sanırım küçük mucizem kızım azra kollarımda olcak ve ben heycandan çatlıyorum duramıyorum.dün normal kontrollerim vardı.dr gitik.bebeğim ultrason tarihine göre 40 haftalık olmuş yani günü dolmuş ama sata(yani son adet tarihine) görede daha 38 hafta 2 günlük gözüküyor.dr.sonuç göstermek için gittim şaşırdı.azten hep 2 hafta önceden geliyordu.başka bi dr. çağırdı.oda daha var son adet tarihi önemli diyor.öbürüde yok ultrason önemli.iyice kafam karıştı.ultrason bebeğin iriliğini boyutlarını verdiği için çok öenliymiş.bizimkide iri gözüküyormuş.en iyisi siz doğum yapcağınız yere gidin dedi.büyük doğumda doğum yapmayı düşünüyordum zaten.c.martesi sabahtan gitcez bakalım.dr.bi arkadaşım var ona sordum büyük ihtimal alırlar bekletmezler miladı dolmuş dedi.hayırlısı bakalım.tabiki ben heycandan delirmezsem.bir günüm kaldı.zaman geçmek bilmiyor.doğum yapan arkadaşların anlattıklarını okudukça yerlerinde olmak istiyordum.arkadaşlar dua edin benim bütün dualarım sizlerle.ALLAH yar ve yardımcınız olsun.a.s.