Saç Rengi ve Saç Boyama Sanırım kuaförüm beni kazıklıyor ?

Ziyagillerdenn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
160
153
303
İstanbul
Selam kızlar,

Hemen konuya gireyim çünkü içim içimi yiyor. Benim saçlarımın doğal hali koyu kumral. Saçlarım sarıydı. Koyulaştırmak istedim saçlarımı ve kestaneye boyattım. 80 TL ye komple Boya. kuaförüm '15 gün sonra birdaha gel akar saçın tekrar boyayalım' dedi. bundan sonra her boyamadan benden 60 TL alacakmış. sizce 60 TL lik işlem mi tam saçı boyamak. Sonuçta bütün saçı boyuyor. Ayrıca ben kendim boyasam yapamaz mıyım. bıktım artık kuaföre para bayılmaktan. zaten dümdüz renk. ve boyasan hangi boyayı ve kaç numarayı kullanayım yarında doğum günüm bu akşam boyamak istiyorum. Yardımcı olun kızlar ya lütfen

ben sadece renk değişimini kuaföre yaptırırım dip boyamı vs. kendim yaparım kaldı ki koyu renk istiyosun çok zor olmasa gerek. saçım kızılla sarı arası bi renkti açtırmak istiyodum sık röfle dipboyası cila komple masrafı 60 tl tuttu bana ve bildiğin sarışın bişi oldum çok da doğal durdu. burada kuaför ucuz gerçi ama düz boya için de 60 çok. bence istediğin rengin bi iki ton koyusunu seç ve cesaretle boya saçını kötü olacağını düşünmüyorum şahsen

Son düzenleme:

bence pahalı buralarda 20 tl ye bile boyayan yerler var

ya bildiğin dümdüz kestane 60 TL manasız geldi banada. senelerdir aynı kuaföre gidiyorum. hep ortalamanın üstünde para ödüyorum ve her ay sürekli kazıklanmaktan sıkıldım. en son röfleme 390 tl verdim düşün artık off ya korkuyorum kötü olurmu diye saçım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…