- Konu Sahibi Ziyagillerdenn
Selam kızlar,
Hemen konuya gireyim çünkü içim içimi yiyor. Benim saçlarımın doğal hali koyu kumral. Saçlarım sarıydı. Koyulaştırmak istedim saçlarımı ve kestaneye boyattım. 80 TL ye komple Boya. kuaförüm '15 gün sonra birdaha gel akar saçın tekrar boyayalım' dedi. bundan sonra her boyamadan benden 60 TL alacakmış. sizce 60 TL lik işlem mi tam saçı boyamak. Sonuçta bütün saçı boyuyor. Ayrıca ben kendim boyasam yapamaz mıyım. bıktım artık kuaföre para bayılmaktan. zaten dümdüz renk. ve boyasan hangi boyayı ve kaç numarayı kullanayım yarında doğum günüm bu akşam boyamak istiyorum. Yardımcı olun kızlar ya lütfen![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Hemen konuya gireyim çünkü içim içimi yiyor. Benim saçlarımın doğal hali koyu kumral. Saçlarım sarıydı. Koyulaştırmak istedim saçlarımı ve kestaneye boyattım. 80 TL ye komple Boya. kuaförüm '15 gün sonra birdaha gel akar saçın tekrar boyayalım' dedi. bundan sonra her boyamadan benden 60 TL alacakmış. sizce 60 TL lik işlem mi tam saçı boyamak. Sonuçta bütün saçı boyuyor. Ayrıca ben kendim boyasam yapamaz mıyım. bıktım artık kuaföre para bayılmaktan. zaten dümdüz renk. ve boyasan hangi boyayı ve kaç numarayı kullanayım yarında doğum günüm bu akşam boyamak istiyorum. Yardımcı olun kızlar ya lütfen
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)