• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım iş yerim bir daha beni aramaz:((:

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
merhaba arkadaşlar bir ürün tanıtım reklam ajansına bağlı olarak çalışıyordum.hem üniversite eğitimime devam ederken harçlıklarım çıkmış oluyordu.perşembe günü bu hafta sonu çalışmam için aradılar ama baktım iş pek bana göre değil sınavlarım var çalışmam gerekli dedim pazartesi günü önemli bir vizem var dedim kapadım.tekrar aradılar mayısın ilk haftası ve sonraki hafta için çalışırmısın daha öncede aynı firma ile çalışmıstın seni istiyorlar dediler bende peki ozaman vizelerim bitmiş oluyor gelirim memnuniyetle dedim.toplantıya çağırdılar.ama baktım ki ben unutmuşum her iki haftasonu ales ve kpds sınavlarım var bugun tekrar aradım ve gelemyeceğimi bildirdim.peki başka sefere dedi şirket çalışanı kapadım.ve sanırım bundan sonra aramazlar da beni.bu kadar engel teşkil etttim sürekli gelemem dedim.çok üzüldüm şimdi:(en azından harçlıklarım çıkıyordu :(ne yapmam lazım bilemiyorum.ilerleyen haftalarda sınavlarım bitince arayıp calısmak ıstedıgımı belırtsem mi acaba daha da çok zaman var ya:(

Bence sorun olmaz bende bu ıslerle ugrasmıstım hıc uzulme kafanıda takkma canım sen musaıt olunca onalrı aradgnda tekrar,ılk basta yıne uzgun oldgnu belırtırsın sınavalrımddan dolayı gelemdm kusura bakmayın dıye sonrada dersın bu sıralar musaıtım ben bırsey olursa bılgılendırırmısınız dıye o gun aramasalar sonra mutlka ararlar emın olyerimseniben

inşallah canım...tekrar arayıp yarımşar saat izin istemeyi düşündüm hemen sınav cıkısı gitmek için ama işi bulandırmak ta ıstemıyorum gec kalırım fılan...ama arayıp ızın ıstemelı mıyım hala aklım orda:)

yani bi görüş istersen tekrar ama aramazlarsa da çok kafana takma tatlım yaa başka ajans mı yok. hem onlar anlıyorlar öğrenci halinden ararlar üzme kendini.

Back