Sanırım hayat yordu beni

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
Gecenin bu saatinde uyku tutmadı. Herkesin derdi var ama galiba ben çok yoruldum
Beynim sürekli meşgul. .is yerim o kadar yoğun ki artık basit şeyleri bile unutur oldum sonrasında ben bunu nasıl unuttum diye kendimi yiyorum
Tek başına hayat mücadelesi vermek çok zor hayatımda biri olsun istiyorum yaş kırk oldu bu saatten sonra kim çıkacaktı
Bir Kızım Var bu sene üniversite sınavlarına girecek inşallah kazanır
Giderse ben nasıl masraflarını karşılayacagim onsuz nasıl duracağım bu evde o kadar dua ediyorum olmuyor Rabbim sonsuz şükürler ancak gerçekten bunaldim

Allah yardimciniz olsun..

Kiziniz yasadiginiz yerde okullari tercih etse..
En azindan yurt parasi vs vermemis olursunuz..

Senin gibi daha nice fedakar ve güçlü anneler çokça cefa çekiyorlar, unutma tek olmadığını.
Bir şekilde ilerliyor hayat, sen bunalsan da, bunalmasan da. Senin bunalıp bunalmadığına bakmaksızın üç beş saat sonra yeni gün başlayacak bile.
Sana tavsiye verme haddini görmüyorum kendimde yaş olarak, ama tek söyleyebileceğim, kızın burs bulur, gerekirse part time çalışır, bunları hepimiz yaptık okurken, bir şekilde çıkar o işin içinden. Maddi konuları sıkıntı etme, yeter ki gitsin. Bi şekilde hallolur.

Çok teşekkür ediyorum.tabiki hayat bir şekilde yürüyecek elbet bir çözümü bulunur ancak hersey üstüste gelir ya bazen bu ara o durumdayim

Size göre yaşım genç çok bir hayat tecrübem de yok ama en azından çevremde çok daha zor durumda olup birkaç çocuk okutan kadınlar gördüm. Endişe duymanız normal ama en azından çalışıyorsunuz kızınız da önce bir kazansın üniversiteyi sonra o da part time çalışır. yanlış anlamadiysam yabancı dil okuduğunu demişsiniz özel ders verir çeviri yapar harçlığını çıkarır. hatta tekseniz burs bile çıkabilir. inşallah herşey güzel olur sizin için

Yabancı dil okuyor o yüzden anadolu yakasında üniversite az..nasip tabiki bilmiyorum şimdilik çok sagolun

Çok teşekkür ediyorum.tabiki hayat bir şekilde yürüyecek elbet bir çözümü bulunur ancak hersey üstüste gelir ya bazen bu ara o durumdayim
Düşünme bunları şimdi, kafanı dağıtmaya çalış.
Senin kısçe ne okuyor? Sınava kadar yardımcı olabilirim ona sınavla ilgili. :)

40 yas nedirki, niye olumsuz düsünüyosunuz.
Nekadar güzel, kizinizi üniversiteye kadar getirmissiniz.äbundan
Sonrasida gelir elbet.
Olumlu düsünmekten vazgecmeyin lütfen

Velevki hayatınıza biri girdi kızınızın masraflarını karşılayacak mı kyk ya başvurur bir çok hayır sahibi vakıflar var sizin amacınız hayatınıza birini almak mı yoksa kızınıza bir gelecek sağlamak mı önce buna karar verin
Ben unutkan biri olarak ki ben kafama darbe aldığım için unutuyorum bu birazda dikkatsizlik
Siz gerçekten odaklanıyor musunuz iş yaparken belkide unutkanlığınız önemsememeyişiniz den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…