sanırım hamileyim..

Teşekkürler kizlar:) ilki biraz bekletinizce bunun böyle cabuk olabilecegine ihtimal vermemistim. En yakin zamanda kan testi ile dogrulayacagim insallah:)

Hayırlı olsun canım... İlki ne kadar zaman sonra olmkest

9 ay beklemistim. Ama iki ayda falan adet goruyordum bu beni umutsuzluga sevk ediyordu en son umudumu kestigim ay gebe kalmisim.. teste bile itibar etmemistim herhalde yanlis deyip 3-4 gun yine mutsuz gezmistim:)

9 ay beklemistim. Ama iki ayda falan adet goruyordum bu beni umutsuzluga sevk ediyordu en son umudumu kestigim ay gebe kalmisim.. teste bile itibar etmemistim herhalde yanlis deyip 3-4 gun yine mutsuz gezmistim:)
Bende sekiz aydır bekliyorum canım o yüzden merak edip sordum. Sanırım hep boşverilen aylarda hamile kalınıyor

Bende sekiz aydır bekliyorum canım o yüzden merak edip sordum. Sanırım hep boşverilen aylarda hamile kalınıyor

Bebek odakli düşününce olmuyor herhalde,akışına bırakmak lazım.. ben bu sefer olursa da olur olmazsa da olur diyordum tabii kendimi test yapmaktan alıkoyamıyordum yine de:) insanın elinde olmuyor ama çok takmamak lazım kafaya galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…