• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim yardım edin :(

GlyBskl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
26
18
88
31
..

Son düzenleme:
Canım, mide bulantısı vs için daha çok erken hamileysen bile. Mide bulantısı ve diğer belirtilere sebep olan bhcg hormonu. İçime doğar mı hisseder miyim dersen o başka konu.Gerçekten hamile kalıp da o bulantıyı yaşadığında güleceksin kendine.

Biraz daha bekle kan testi yaptir derim bende hamile oldugumu ogrenmeden once surekli atesleniyordum mide bulantisi hemen baslamiyor zaten 5 6 haftalik olunca yavas yavas basliyor mide bulantisini hamilelige baglama

O kadar büyük bir his geldiki içime hiç böyle hissetmedim çok farklı bişey sürekli mide bulantısı sürekli acıkma. Grip oluyorum zannettim ilk başta ateşlenme tıkanıklık oldu daha sonrasında 1 saat sonra hiç birşey kalmadı. Açlıkla birlikte midem kazınıyor sürekli geceleri uykularımda kabus görmeye başladım. Sağlık ocağında tahlil yaptırdım fakat bişey çıkmadı regl olmama 10 gün var haftaya tekrar çağırdılar. Sizce bu bulgulara göre var mıdır? Erken olduğu içinmi çıkmadı çok istiyorum neler yapabilirimmm :KK43: :'(

Supheli ilişki üzerinden kaç gün geçti kan testi yaptirdiniz

Back