• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sanırım erkek tipi dökülme

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

havvanurak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
12
4
1
28
merhaba arkadaşlar bu siteyı saçlarım dökülmeye başladığı için araştırmalarım sonucu buldum arkadaşlar benim saçım normalde çok fazla dökülmezdi okul için başka bir şehre yerleştim ve kız yurtlarında kalıyorum buraya geldikten sonra saçlarımın ön tarafları açılmaya başladı ve ciddi derecede korkuyorum burada arkadaş ilişkilerim pek iyi değil ve stres yaptıgımı düşünüyorum ve düzgün beslenemiyor sınavlarım yüzünden uyuyamıyorum saçlarımın birden bu hale gelmesine anlam veremiyorum ayrıca sampuanı değiştirden sonra saç dökümü birazda olsa azaladı ama hala korkuyorum ne yapmalıyım bana yardımcı olun lütfen :(

merhaba arkadaşlar bu siteyı saçlarım dökülmeye başladığı için araştırmalarım sonucu buldum arkadaşlar benim saçım normalde çok fazla dökülmezdi okul için başka bir şehre yerleştim ve kız yurtlarında kalıyorum buraya geldikten sonra saçlarımın ön tarafları açılmaya başladı ve ciddi derecede korkuyorum burada arkadaş ilişkilerim pek iyi değil ve stres yaptıgımı düşünüyorum ve düzgün beslenemiyor sınavlarım yüzünden uyuyamıyorum saçlarımın birden bu hale gelmesine anlam veremiyorum ayrıca sampuanı değiştirden sonra saç dökümü birazda olsa azaladı ama hala korkuyorum ne yapmalıyım bana yardımcı olun lütfen :KK43:
Canım hep yazıyorum hep yazacağım karanfil kürü yapın.En basit en tesirli

nasıl bir kür daha iyi bir şekilde açıklar mısınız bu sitede yeni oldugum için tam olarak bilemiyorum
10 15 tane karanfil al 1 su bardağı suya koy.cam kapta kaynat.çok kısık ateşte.kapağı kapalı kaynat.Erkek tipi dökülmelerde 10 kaynatılıyor.cam kabın kapağı var ise kapalı olarak ılınana kadar bekle.(yoksa cam kavanoza koy.beklet.ılınınca süz.şişeye koy.spreyli şişe olsun.Her gün bir kaç kere sık.hiç yıkama canım.Gidip gelip sık...(aslında 1 çay bardağı da oluyor ama siz devamlı yapamazsınız diye 1 sb dedim)

10 15 tane karanfil al 1 su bardağı suya koy.cam kapta kaynat.çok kısık ateşte.kapağı kapalı kaynat.Erkek tipi dökülmelerde 10 kaynatılıyor.cam kabın kapağı var ise kapalı olarak ılınana kadar bekle.(yoksa cam kavanoza koy.beklet.ılınınca süz.şişeye koy.spreyli şişe olsun.Her gün bir kaç kere sık.hiç yıkama canım.Gidip gelip sık...(aslında 1 çay bardağı da oluyor ama siz devamlı yapamazsınız diye 1 sb dedim)

Stres, düzgün beslenmeme yol açmış sanırım
Bunlara dikkat et ve doktora git vitamin verebilir

Acaba saçta çıkartıyor mu erkek tipi dokulmelerde
Canım ben denemediğimi asla yazmıyorum.ne buraya ne açtığım sayfalara .denedim.bunu gerçekten de dökülme durdu .sonra ara verince biraz oldu.tekrar yaptım.ve durdu.zaten dökülme durunca da saç çoğalır.ama tamamen dökülen boş bir yerde ne olur .inan bilemem.o gibi durumlarda başka şeyler öneriliyor.ben denemedim.Saçlarımı topladığım için yanlarda azalma vardı haliyle incelmişti.şimdi daha iyi.Ama ben başka bakımlarda yapıyorum.Önce dökülme için bunu yaptım durdu.sonra bakımlara geçtim.

Canım ben denemediğimi asla yazmıyorum.ne buraya ne açtığım sayfalara .denedim.bunu gerçekten de dökülme durdu .sonra ara verince biraz oldu.tekrar yaptım.ve durdu.zaten dökülme durunca da saç çoğalır.ama tamamen dökülen boş bir yerde ne olur .inan bilemem.o gibi durumlarda başka şeyler öneriliyor.ben denemedim.Saçlarımı topladığım için yanlarda azalma vardı haliyle incelmişti.şimdi daha iyi.Ama ben başka bakımlarda yapıyorum.Önce dökülme için bunu yaptım durdu.sonra bakımlara geçtim.

Baska napıyorsunuz acaba,karanfil spreyi disinda?

Canım Önce dr.görüşün çok dökülme var ise.ama Değerler normal ise başlayın bakıma. Gerçekten karanfil bana yaradı.ben bir de barcelona bakım yağı aldım.2 ye böldüm.birinin içine ampuller kırdım.sulandırdım. saçıma onu arkaya sıkıyorum.her gün.Çok sulu yaptım yıkamıyorum.Saçımı topluyorum yağlı durmuyor.önlere yapmıyorum.çünkü tüylenme olur saç önüme gelirse diye.Yine şimdi araştırmalarıma göre en iyi yağlar susam ,hint ,jojoba, lavanta. Şampuanıma lavanta yağı, bal,tatlı badem yağı ,2 tane sarımsak bölüp koydum.Korkmayın kokmuyor.uzasın diye çam terebentin yağı(dikkat edin.yağı esansı değil .Bana esans olmadı.siz deneyin bazılarına esans iyi gelmiş bilemem )uzama gibi isteğin yoksa koyma kurutabilir.bilemem.Arada da yine bu yazdığım yağlarla ampuller kırıp yine barcelodan ekleyip bakım yapıyorum.

Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.

Back