- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
-
- Konu Sahibi sahneismimhaseki
konuyu açıp kaçmış bilemiyoruzzz şimdilik16 sayfa kim okuyacak yafake mi değilmi özet geçen arkadaş varmı
Thank you beybikonuyu açıp kaçmış bilemiyoruzzz şimdilik
you're welcome honeyThank you beybi
İngilizceden ban yermiyiz ki
Hain elti kızı kötü emellerine alet mi ediyor yoksaingilizceden değil de konuyu dağıtıyoruz diye olabilir....
Konu sahibi nerde ki elti bişey mi yaptı acep
bunlar ülkede gerçekleşen durumlardır, bir kadının veya bir erkeğin kendi hemcinsine ilgi göstermesi fake bir olay değildir. link alabilir miyimUludağ Sözlük'te an itibariyle sizden bahsediliyor. Belki Ekşi'de de paylaşmışlardır. Komün kurup bir arada yaşamak da ilginç. Eski Sovyet ülkelerindeki sistem çöktü, hatırlatırım. Eltiniz size halleniyorsa kocanıza söyleyin ve ayrı eve çıkın. Ayrıca %90 fake atan bir trollsünüz.
Bence durumu eşinle paylaş böylelikle rahatça aranıza mesafe koymuş olursun . Eltinin çocuğu var mıkızlar merhaba çok garip bir konu başlığı oldu ama ben artık napıcağımı bilemiyorum.. ben 22 yaşında 1 yıllık evliyim.. evlenmeden önce eltimle mahalleden arkadaştık.. ben eşimle evlenmeden önce eltim sürekli onunla evlenme seni mutlu edemez şeklinde konuşurdu ama umursamazdım. biz evlendikten sonra eltim çok değişti bana garip davranmaya başladı bi süre bunu anlayamadım.. sürekli ben duş alırken veya üstümü değiştirirken çat kapı içeri girer aman kız nolucak der gülerdi. sürekli bana erkek olsaydım seni kaçırmazdım derdi. ama bi gün... eşimin evde olmadığı bi gece ben uyurken odama girdi. yatağın kenarına oturup saçlarımı okşadı uyumuş gibi yaptım. fısıldayarak bi şeyler diyodu keşke sana açılabilseydim diye. sonra yanağımdan öpüp çıktıçok kötüyüm kızlar napıcam