SANIRIM ELTİM BANA AŞIK NAPMAM LAZIM KIZLAR?

sahneismimhaseki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
13
15
31
kızlar merhaba çok garip bir konu başlığı oldu ama ben artık napıcağımı bilemiyorum.. ben 22 yaşında 1 yıllık evliyim.. evlenmeden önce eltimle mahalleden arkadaştık.. ben eşimle evlenmeden önce eltim sürekli onunla evlenme seni mutlu edemez şeklinde konuşurdu ama umursamazdım. biz evlendikten sonra eltim çok değişti bana garip davranmaya başladı bi süre bunu anlayamadım.. sürekli ben duş alırken veya üstümü değiştirirken çat kapı içeri girer aman kız nolucak der gülerdi. sürekli bana erkek olsaydım seni kaçırmazdım derdi. ama bi gün... eşimin evde olmadığı bi gece ben uyurken odama girdi. yatağın kenarına oturup saçlarımı okşadı uyumuş gibi yaptım. fısıldayarak bi şeyler diyodu keşke sana açılabilseydim diye. sonra yanağımdan öpüp çıktı çok kötüyüm kızlar napıcam

Eltinizin yaptıgı psikolojik durum uzak durun. Olmadı sert şekilde uyarın bahane bulun Tartışma çıkarın ayrı eve Çıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…