- 13 Haziran 2015
- 13
- 15
- 31
-
- Konu Sahibi sahneismimhaseki
seviş onunla conem
Hayaletmiydiki acep.ay saka biryana.eltiniz ya cildirmis yada kendi cinsine ilgi duyuyo
iyi de güzel arkadasım sen banyo yaparken kadın banyona kadar gırmıs neden o zaman tavrını koymadın ben boyle seylerden hoslanmıyorum demedın?terbiyesizlik yapmayın
Eltiniz sizlemi yaşıyor ayy iğrenç bi durum terbiyesiz kadin
Korkunç bir durum. Takıntı yapmış seni.Baya mesafeli davran anlasın.Mümkün olduğunca az görüs.
senin ona karşı hislerin var mı?
iyi de güzel arkadasım sen banyo yaparken kadın banyona kadar gırmıs neden o zaman tavrını koymadın ben boyle seylerden hoslanmıyorum demedın?
banyonun kapısını kılıtle genede boyle abuk sabuk davranıslarda bulunursa agzının payını ver mutlaka pasıf kalmabişey lazım oldu diyip giriyo bana niye kızıyosunuz zaten psikolojim bozuldu artık
başkalarının yanında öyle değilbaskalarin yaninda size nasil davraniyor.. o zamanda ilgilimi
Eltinizin yaptıgı psikolojik durum uzak durun. Olmadı sert şekilde uyarın bahane bulun Tartışma çıkarın ayrı eve Çıkınkızlar merhaba çok garip bir konu başlığı oldu ama ben artık napıcağımı bilemiyorum.. ben 22 yaşında 1 yıllık evliyim.. evlenmeden önce eltimle mahalleden arkadaştık.. ben eşimle evlenmeden önce eltim sürekli onunla evlenme seni mutlu edemez şeklinde konuşurdu ama umursamazdım. biz evlendikten sonra eltim çok değişti bana garip davranmaya başladı bi süre bunu anlayamadım.. sürekli ben duş alırken veya üstümü değiştirirken çat kapı içeri girer aman kız nolucak der gülerdi. sürekli bana erkek olsaydım seni kaçırmazdım derdi. ama bi gün... eşimin evde olmadığı bi gece ben uyurken odama girdi. yatağın kenarına oturup saçlarımı okşadı uyumuş gibi yaptım. fısıldayarak bi şeyler diyodu keşke sana açılabilseydim diye. sonra yanağımdan öpüp çıktıçok kötüyüm kızlar napıcam