Sanırım depresyondayım

aycasu28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
3
0
86
Manisa
mrb yeni üyelerinizden biriyim biz bayanlara öylebi fırsat sundugunuz için öncelikle teşekkür ederim.son zamanlarda kuantum sıcrama diye bi kitap okudum ve bende olumlu değişmeleroldu.olayların herseyin normal oldugunu kabul ettim ve hiçbişeyi takmamaya umursamamaya basladım taki bugün duydugum haber beni üzene kadar arkadaslar arasında konuştugumuz bişey dallanıp budaklanmış biz bayanları bilirsiniz.arkadasım benim uyarmak adına benimle konuştu kötü niyetli bi insan olmadıgımı bildiği için.o tavrı hem cok hoşuma gitti bi yandanda diğer arkadasımın bana yaptıgı yıktı beni ve aylar sonra evde ilkdefa hıçkıra hıçkıra aglamak istedim.bogazıma düğümlendi hersey.ben bana yaklaşan herkesin beni sevdigi önemsediği için benimle beraber oldugunu düşünürken aslında sadece kendi çıkarları dogrultusunda benim yanımda olduklarını ögrendim.çocuklugumdan beri böyleyim kimin ne oldugunu biliyorum herseyi söylemek istiyorum ama yapamıyorum kimine göre iyi niyet bu kimine göre saflık ama ben bugün aslında nekadarda safoldugumu anladım.bi insan bikere yasar bazı seyleri ben hep yasıyorum bu saflık degilse ne peki... yardımcı olursanız sevinirim duygularımın karışıklıgı yazılarımada yansımıştır zaten...hoşçakalın

Bi benzer durumu bundan 2 yıl önce ben yaşaadım.4 yıl evimi yediğimi içtiğimi yatağımı paylaştığım can bildiğim kardeş bildiğim dostlarım beni sırtımdan vurdu.Ağır bi travma ben çok zor kalktım ayağa eminol senin gibi bende herkesi iyi temiz kalpli art niyestsiz sanıyodum ama öyle değilmiş.Ve inanırmısın 2 yıl sonra o 3 arkadaş köpek gibi pişman olup tekrar bana geldiler teker teker özür dilediler pişmanlıklarını bi görsen en büyük mutluluk o oldu benim için.Ama ben yinede onlar gibi olmadım hiç bir zaman ne yaşanırsa yaşansız kötü bir söz söylemedim ve ben kazandım.Şu an o 3ü kanlı bıçaklı denilicek kadar araları kötü.Diceğim o ki sadece sabret,bekle ve gör sen kazanıcaksın.Yılma güçlü dur güçlü olmasan bile onların karşısında güçlüymüş gibi görün her daim gül eminol onlara en büyük ders olur :)

sorun tam olarak neymiş anlamadım, ama kendinin kıymetini bilmen lazım, yoksa üzerine yük almaktan başka birşey değil bazı insanlar ve onların dertleri, kötü niyetleri, fesatlıkları. kendini iyi şeylere odaklamaya devam et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…