Ben de geçen sene tiroid sorunum yüzünden bunalima girmiştim. Doktor nodullerin var dedi testler istedi belki ameliyat gerekebilir diyince zaten sanki 3 ay ömrün kalmış demiş gibi psikolojiyi bozdum internette araştırmalara başladım en büyük hata zaten internetten medet ummak. O kadar boş ve kötü şeyler yaziyorlar ki.. geceleri bile uyuyamadim siz düşünün tiroid ameliyatı halbuki diger ameliyatlarin yanında oldukça basit bir ameliyat ama gel gör ki insanin kendi kendine yaptığı zulumleri baska kimse yapamaz. Baktım böyle olmayacak evde kendi kendimi yiyorum napcam ya bogazimi keserler de yanlışlıkla bir sey olursa ya ses tellerimi kaybedersem neler neler... Başka bir doktora göründüm ne olacaksa olsun en azından önlem alırım mantığıyla. Doktorum allah razi olsun ki yatistirdi gerek olmadigini söyledi kontrole giderken bile geriliyordum nodullerim buyumusse naparim stresiyle kaç kere randevu iptal etmisligim var ama öğrendim ki küçücük seyleri bile kafaya takmaktan kafayi yicem kendi kendimi egittim psikolog olayina da ben inanmiyorum bana para tuzağı olarak geliyor ilaç milac vücuda daha çok zararı var. Her sey kafada bitiyor paranizi psikologa dokene kadar kendinize ödül verin ve lütfen internete girip psikolojini bozmalarina izin vermeyin kafasina gelen yorum yazıyor ben biraktim siz de birakin rahatlayin insanlar ne ameliyatlar geciriyor sapasağlam cikiyor kendinizi rahat birakin her şeyin çaresi var. Sagliginiza format atin diye bir kitap vardi yazarin adini unuttum onu okuduktan sonra stresin ne kadar illet bir şey olduğunu öğrendim ve inanin stresle her seyi daha da kötü yapacaksiniz.İyi akşamlar yeni üyeyim gecenin bu saatinde belki bir rahatlama hissi gelir diye paylaşmak istedim uzun zamandır kendimi çok kötü hissediyorum aranızda bunları yaşayan var mıdır varsa da atlatan varsa yardımcı olabilir mi sürekli bir şeylere takılıyorum vücudumda bir yerim ağrısa bir noktaya bir şey olsa farklı hissetsem bir şey olsa en ufak bir şey aklınıza gelebilecek ne varsa kendimi hasta zannediyorum hemen internetten araştırma içine giriyorum sebebi nedir neyin belirtisi gibi bazen çok iç açıcı şeyler çıkmıyor hemen bir ölüm korkusu panik stres yemeden içmeden kesiliyorum mutsuzluk kaplıyor içimi kötü hisler daha çok stres yaptıkça belirtiler artıyor ben hasta oluyorum doktora gitmeye korkuyorum bir şey çıkar bir şey olur diye yaşam kalitem eksilere düştü bu durum bedenimi de aklımı da çok yoruyor bununla nasıl başa çıkabilirim daha 23 yaşındayım ders çalışmam lazımken ben takıntılarla boğuşuyorum hiçbir şeye vakit ayıramıyorum
aynı beni tarif ettiniz ben bu sıkıntılar yüzünden tedavi görüyorum doktorum bende yaygın anksiyete ve obsesif takıntı hastalığı teşhisi koydu ilaçlarla daha iyiyim size tavsiyem en yakın zamanda bir pskiyatra gitmenizİyi akşamlar yeni üyeyim gecenin bu saatinde belki bir rahatlama hissi gelir diye paylaşmak istedim uzun zamandır kendimi çok kötü hissediyorum aranızda bunları yaşayan var mıdır varsa da atlatan varsa yardımcı olabilir mi sürekli bir şeylere takılıyorum vücudumda bir yerim ağrısa bir noktaya bir şey olsa farklı hissetsem bir şey olsa en ufak bir şey aklınıza gelebilecek ne varsa kendimi hasta zannediyorum hemen internetten araştırma içine giriyorum sebebi nedir neyin belirtisi gibi bazen çok iç açıcı şeyler çıkmıyor hemen bir ölüm korkusu panik stres yemeden içmeden kesiliyorum mutsuzluk kaplıyor içimi kötü hisler daha çok stres yaptıkça belirtiler artıyor ben hasta oluyorum doktora gitmeye korkuyorum bir şey çıkar bir şey olur diye yaşam kalitem eksilere düştü bu durum bedenimi de aklımı da çok yoruyor bununla nasıl başa çıkabilirim daha 23 yaşındayım ders çalışmam lazımken ben takıntılarla boğuşuyorum hiçbir şeye vakit ayıramıyorum
Merhaba konuşabilirizİyi akşamlar yeni üyeyim gecenin bu saatinde belki bir rahatlama hissi gelir diye paylaşmak istedim uzun zamandır kendimi çok kötü hissediyorum aranızda bunları yaşayan var mıdır varsa da atlatan varsa yardımcı olabilir mi sürekli bir şeylere takılıyorum vücudumda bir yerim ağrısa bir noktaya bir şey olsa farklı hissetsem bir şey olsa en ufak bir şey aklınıza gelebilecek ne varsa kendimi hasta zannediyorum hemen internetten araştırma içine giriyorum sebebi nedir neyin belirtisi gibi bazen çok iç açıcı şeyler çıkmıyor hemen bir ölüm korkusu panik stres yemeden içmeden kesiliyorum mutsuzluk kaplıyor içimi kötü hisler daha çok stres yaptıkça belirtiler artıyor ben hasta oluyorum doktora gitmeye korkuyorum bir şey çıkar bir şey olur diye yaşam kalitem eksilere düştü bu durum bedenimi de aklımı da çok yoruyor bununla nasıl başa çıkabilirim daha 23 yaşındayım ders çalışmam lazımken ben takıntılarla boğuşuyorum hiçbir şeye vakit ayıramıyorum
Ne şekildeMerhaba konuşabiliriz
psikolojik destek alın mutlaka tek başınıza atlatamayacak gibi duruyorsunuzİyi akşamlar yeni üyeyim gecenin bu saatinde belki bir rahatlama hissi gelir diye paylaşmak istedim uzun zamandır kendimi çok kötü hissediyorum aranızda bunları yaşayan var mıdır varsa da atlatan varsa yardımcı olabilir mi sürekli bir şeylere takılıyorum vücudumda bir yerim ağrısa bir noktaya bir şey olsa farklı hissetsem bir şey olsa en ufak bir şey aklınıza gelebilecek ne varsa kendimi hasta zannediyorum hemen internetten araştırma içine giriyorum sebebi nedir neyin belirtisi gibi bazen çok iç açıcı şeyler çıkmıyor hemen bir ölüm korkusu panik stres yemeden içmeden kesiliyorum mutsuzluk kaplıyor içimi kötü hisler daha çok stres yaptıkça belirtiler artıyor ben hasta oluyorum doktora gitmeye korkuyorum bir şey çıkar bir şey olur diye yaşam kalitem eksilere düştü bu durum bedenimi de aklımı da çok yoruyor bununla nasıl başa çıkabilirim daha 23 yaşındayım ders çalışmam lazımken ben takıntılarla boğuşuyorum hiçbir şeye vakit ayıramıyorum