Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen kaşıntı şişlik oluyor mu27 yasindayim evliyim sürekli kokulu akıntım oluyo doktora da gitmeme raģmen verdigi ilaclarin hic faydasi olmuyor napmam lazım
Şişlik oluyo evet ama kaşıntı çok nadiren akıntı cok fazlaBazen kaşıntı şişlik oluyor mu
Mantar o canım kadın doğuma tekrar bir gitŞişlik oluyo evet ama kaşıntı çok nadiren akıntı cok fazla
kaç kere gittim gülüm antibiyotik krem fitil veriyo gönderiyolar onlarin etkisi gecene kadar iyi ama etkisi gecince yine ayniMantar o canım kadın doğuma tekrar bir git
Olabilirmi ki aceba kiz ama onun bildigim bi rahatsizligi yokEşinden mi aceba aklima geldi . Tetikliyor
Allah allah bilmiyorum o zamanEşinden mi aceba aklima geldi . Tetikliyor
Artık çareyi burda aramaya basladim ne bileyim bitkisel bişeyler falan bilen vardir diyeAllah allah bilmiyorum o zaman
Kaşinti falan varsa gecer. Onlar yumusuna bisey kondurmazlar cnmOlabilirmi ki aceba kiz ama onun bildigim bi rahatsizligi yok
Eşli tedavi oldunuz mu? Tek taraflı tekrarlar, eşli antibiyotik tedavi veriyor doktorlarkaç kere gittim gülüm antibiyotik krem fitil veriyo gönderiyolar onlarin etkisi gecene kadar iyi ama etkisi gecince yine ayni
Merhaba bazı ilaçlarda enfeksiyon yapabiliyor ben bunun bilincine vardım yan etki olarak ama. Ben size kızılcık çayı öneririm idrar yollarını iyi temizliyor bide papatya çayıda çok iyi idrar yollarına dene bence hergün 1 -2 fincan yeterli27 yasindayim evliyim sürekli kokulu akıntım oluyo doktora da gitmeme raģmen verdigi ilaclarin hic faydasi olmuyor napmam lazım
Onlarin ben erkeklik gururuna tukureyim ayKesintisi falan varsa gecer. Onlar yumusuna bisey kondurmazlar cnm
Yok eşli tedavi olmadik bacimda yani ona gorede sorun onda degil bendeEşli tedavi oldunuz mu? Tek taraflı tekrarlar, eşli antibiyotik tedavi veriyor doktorlar
Papatca cayi ve kizilcik cayi hmm bi deneyeyim olmadi sonucta bitki cayi ikisifeMerhaba bazı ilaçlarda enfeksiyon yapabiliyor ben bunun bilincine vardım yan etki olarak ama. Ben size kızılcık çayı öneririm idrar yollarını iyi temizliyor bide papatya çayıda çok iyi idrar yollarına dene bence hergün 1 -2 fincan yeterli
Siz onu bi kontrol edin bence sezdirmedenYok eşli tedavi olmadik bacimda yani ona gorede sorun onda degil bende
Nasiii yapcam kiSiz onu bi kontrol edin bence sezdirmeden
Aynen deneyin yoğurt felan tüketin ayran bide sabahları aç karına elma sırkeli su da sağlıklı aklınızda bulunsun benim bildiklerim uyguladıklarım bunlar bide çaylar ama eşli bi kontrol oldunuz mu acaba afedersin mesela aynı anda beraber bir semptom yaşıyomusunuz eşinizle , kaşıntı , koku yada yanma sık idrara çıkma gibi eşinizde de aynı zamanda başlıyorsa birbirnize bulaştırıyosunuz anlamına geliyor ..Papatca cayi ve kizilcik cayi hmm bi deneyeyim olmadi sonucta bitki cayi ikisife
Hayir ayni anda olmuyo daha dogogrusu onda olmuyo bende de kasinti yanma surekli olmuyo aara ara oluyo ama akinti cok fazla oluyo iç camasirimi islatiyorr resmennnAynen deneyin yoğurt felan tüketin ayran bide sabahları aç karına elma sırkeli su da sağlıklı aklınızda bulunsun benim bildiklerim uyguladıklarım bunlar bide çaylar ama eşli bi kontrol oldunuz mu acaba afedersin mesela aynı anda beraber bir semptom yaşıyomusunuz eşinizle , kaşıntı , koku yada yanma sık idrara çıkma gibi eşinizde de aynı zamanda başlıyorsa birbirnize bulaştırıyosunuz anlamına geliyor ..
Yok eşli tedavi olmadik bacimda yani ona gorede sorun onda degil bende