- Konu Sahibi Alatariell
-
kedim kısır değil. ama hiç çiftleşmemiş. başka kediden bile korkuyo anlamıyo ne olduğunu pek bilmiyo yani. kızgınlık dönemlerinde kaka da yapıyolar mı? erkek kedilerde hiç bilmiyorum bu ilk erkek kedimKediniz kısırlaştırıldı mı? Eğer cevap hayırsa kızgınlığa girmiş olabilir. Çiş yani koku bırakma amacıyla yapıyor olabilir. Zira şuan benim kedilerimde de bu problemi yaşıyor kızgınlıktan dolayı.
Ayrıca stres veya evde mutsuz ise dikkat çekmek için etrafa çiş,kaka yapabilir.
Bir durum daha var, idrar yollarında bir rahatsızlık olabilir çünkü her çiş yapışında canı acıdığı için yer değiştirir sanır ki farklı yere yaptığında canı yanmayacak.
Ama tabi ki bu durumun tespitini bir veteriner koymalı ve mutlaka buna neden olan sebebi bulun. Özellikle kum alışkanlığı olan bir kedi şimdi dışarı yapmaya başladığı için ona çok kızmayın ve lütfen sakın vurmayın, onlar sizden daha inattır eğer inada dönüşürse sizin lafınızı asla dinlemezler.
canım gerçekten hissediyo. göbeğime yaslanıp uyuyo geceleri. göbeğim büyümeden önce hep kafasını dayardı. şimdi bazen gelip patisiyle dürtüyo bile bazen ben kardeşini sevdiğini düşünüyorum çünkü göbeğime karşı son derecede nazik üstüne bile çıkmıyo sositosositohımm acaba hamile olduğunuzu anladı da kıskançlıktan dikkat çekiyor olabilir mi?çünkü ben duymuştum öyle hayvanlar hissedermiş hatta gidip kafayı bile dayıyorlarmış...
aaah ah bu dert bende de var, 8 yaşında erkek kedimin en kötü huyu evde yalnız kalınca dikkat çekmek için koltukların üzerine, yatakların üzerine tuvaletini yapması...
ve sen de yıllardır kedi besleyen biri olarak bilirsin ki bir kez tuvaletini yaptıkları yeri her neyle dezenfekte edersen et kendilerinin algıladıkları o kokuyu bulaştırdıkları için her zaman yapmalarıakannehir
bu arada benim kedim de çiftleşmeyi bilmiyor, eve beslemeye yavru kedi alsam kaplan görmüş gibi kaçıyorsempatiksalakcinni
bu arada ben de bebek bekliyorum, hayırlı doğumlar bizeolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?