• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım 2. Ameliyat yolda :(( kapsül oluşumu

Canım sanırım zaten masaja uzun zaman önce başlaman gerekiyordu. Umarım oluşmaz çok geçmiş olsun :/

Canım tam hatırlamıyorum ama başlamıştım zaten dr yaptırıyordu. Ama çok fazla yapmıyordum. :((

Bak ben de korkmaya basladım benım de 3 gun oldu ameliyat olalı. Demek masaj yapsan da yapmasan da olusuyor. İşte vucut kabul etmeyince demekki :/

21 ekimde 2013 Necdet Uçar tarafından meme ucu yöntemi ile
275 cc high profil takıldı.

4 ayı doldurdum. Ama 10 gündür ağrılarım var. Bazen tüm göğüs bazen kola vuran bazen nefesimi daraltan.. Bazende sızı şeklinde..

Dün dr a gittim antibiyotik tedavisi ve masaj başladı. Ama fazla yapamıyorum çünkü acıyor.. Ayrıca görüntüde bozukluk olmadığı için dr 15 güne geçer geçmez ise gel dedi.

Ve beni korku aldı kapsül oluşuyor diye. Dr sadece başlangıcı dedi ama net değil. Kapsül oluşan bundan dolayı ikinci ameliyat olan var mı ? Çok üzülüyorum :((

canim cok gecmis olsun...ameliyat sonrasinda fazla masaj yapmadim demissin :( fakat kapsul olusumunda masaj cok onemli 4 ayda olusurmu emin degilim burada kapsul olusumundan 2.ameliyatini olan pippa arkadasimiz var onun konusunu bi incele derim..ben 2 hafta once ameliyat oldum ve doktorum 10 gun sonra masaja baslicaz dedi...4 ay olmus kontrole gidinceye kadar bebek yagi yardimi ile masaj yapip yumusatmaya calis...insallah faydasi olur ikinci ameliyat olmak zorunda kalmazsin ...

Canlarım bnm çok tşk ederim cvp verdiğiniz için.. Kafam kazan gibi ya.. Dr 100 tane yap demişti onu yapıodum demkki daha çok mu yapmk lazmdı yoksa beden mi ztn yapıo bilemedim.. Ama drunuzu dinleyin .. Masajı çoğalttm işe yarayacak mı bilmiyorm :(( inş sizlerin başına gelmez dr 10 yıllık insandada olabilir dedi..

Problem yok şu an için geç iyileşme dönemi yaşıyorum

Canim ayni seyi bende tam 4. Ayimda yasadim kola vuran tum goguse yayilan agrilardi ve sorun gogsumde degil boynumda cikti boyun fitigi varmis bende agriyi o yapiyomus fizik tedaviye gidince baya azaldi sendede boyle bisey olabilirmi acaba baktirdinmi hic??

Back