SANDOLOZ SAKIZI TOZLU KARIŞIM DENEYEN VAR MI KIZLAAAAARR

SekerPancarii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
31.696
43.840
Kızlar ben bundan 2 3 sene önce sandaloz sakızı yazan üstünde ama yeşil toz şeklinde olan yemeklerden 10 dk önce içiyordum ve tuvalete rahat çıkarıp yediklerini hızlı yakıyor ve zayıflamaya yardımcı oluyor dediğim gibi bunu kullanarak ve tabiki diyet yaparak 8 10 kilo vermiştim hatta diyet yaparken ablamn yanna istanbula tatile gitmiştim ve orda hiç dikkat etmeme rağmen bu tozu kullanarak hiç kilo almamıştm ve doğum falan derken tekrar kilo aldm ve 75 kilodan 58 kiloya düşerek 17 kilo verdim diyet ve sporla ama daha 3 kilo daha vermek istiyorum ve gitmiyor artk bunu tekrar kullanıp kilo vermemi hızlandırmak istiyorum araştrdm ama bu tozundan kullanan bulamadm hep sandaloz sakızı ve elma sirkesi deneyen olmuş merak ediyorum sandaloz sakızı tozundan deneyen var mı

Kimse yazmasada belki okuyan olur 2 gündür sandaloz sakızı tozundan kullanıyorum ve 58.2 den 57.2 ye düştüm tabi diyet ve sporda yapıyorum tek başına ne kadar etki eder bilmiyorum ama diyet artı sporla yapılınca güzel kilo verdiriyor helede 17 kilo verdikten sonra artk
zor gitmeye başlamıştı bu çok iyi geldi

zayıflamak isteyenlerin bu dertlerine çare arayanlar her gün başka bir çözüm yoluyla karşımıza çıkıyor.bunlardan biri de sandoloz sakızı.sandaloz sakızının yağ yaktığı ve sağlık için çok yararlı olduğu söyleniyor.biz de bu konuya eğildik ve netten şu bilgileri derledik sizler için okuyun ve kararınızı verin !

sandaloz sakızı zayıflatır mı ? işte cevaplar….

SANDALOZ SAKIZLI KARIŞIM FAYDALARI

Yağları çözer.
Metabolizmayı hızlandırır.
Kolestrolü düşürür.
Tansiyonu dengeler.
Tokluk hissi sağlar.
Bağırsak çalıştırır.

Not: Hamileler, emzirenler ve çocuklar kullanamaz. Çok düşük tansiyona sahip olanların doktora başvurarak kullanılması önerilir.

alıntıdır !

Bir süre önce gündemi uzun süre meşgul eden bitkisel ürünlerden gelen sağlık alternatif tıp olarak değerlendiriliyor. Yüz yıllar önce aspirin’in penisilinin veya diğer modern ilaçların olmadığı dönemlerde bitkilerle yapılan tedaviler bugün yeniden gündeme geliyor. Yan etkisinin olmaması ve kolay bulunmasından dolayı bitkisel ürünler tercih ediliyor. İstatistikler dünyada 1 milyar 200 milyon civarında şişman olduğunu gösteriyor. Türkiye’de ise her 3 kadından ve 5 erkekten birisi şişman olarak kabul ediliyor.

Dünyada ve Türkiye’de şişmanlığa bağlı olarak kalp, damar, kolesterol gibi birçok rahatsızlık meydana geliyor. Şişmanlık değişik yöntemlerle giderilmeye çalışılırken son yıllarda zayıflamaya yardımcı olduğu belirtilen yeşil çaylar yeniden revaçta. Yeşil çayların yanı sıra sandaloz zayıflama sakızı da yaygın olarak kullanılıyor. Babası Erol Gencer’den mesleği devralan Ziraat Mühendisi Cem Murat Gencel, sandaloz sakızının zayıflamada yeşil çaylara göre daha etkili olduğunu söylüyor. Kendisinin de bir ara kilo problemi olduğunu belirten Gencel, sandaloz kullanarak 10 kilo zayıfladığını ifade ediyor. Zayıflamada büyük etkileri bulunan sandalozun (zayıflama sakızı) son günlerde çok kullanıldığını dile getiren Gencel “Yemeklerden önce sıcak suda bekletilip kullanıldıktan sonra kilo problemleri olanların sorunlarının giderildiği görülüyor. Ayrıca zayıflamak için yeşil çay, siyah çay, fasulye kapçığı, farekulağı, incir, keçiboynuzu, keçisakalı, mısır püskülü, mürver, siyah bektaşi üzümü, fındık, adasoğanı da kullanılabilir.” diyor.

Yok mu kızlar benden başka kullanan

ben de daha önce kullanmıştım faydasını görmüştüm hatta selülitlerim bile azalmıştı :) zamanla bütün kilolar geri döndü ve yeniden başladım ama benim toz şeklinde değil aktardan doğalını aldım sabah aç karnına elma sirkeli ılık suyla içiyorum. umarım tekrar etkisini gösterir.

iki günde bir kilo çok iyiymiş şimdi kaç kilo far var sln71 ??

bn macunununkullanmıştım çok tok tutuyordu yemrk bile istemiordum onu yiyince ama bırakınca gerı aldım kilo

Geçen yıl bende kullanmıştım sandoloz sakızı bitkisel karışım.gerçekten işe yarıyor.siz doğumdan ne kadar süre sonra kullanmaya başladınız.benim 9aylık oğlum var ve vermem gerekende 12 kilo var.

Faudası var ama aç karına içilen elma sirkesi mideyi deliyormuş diye duyup bıraktım sandoloz sakızıda boğazıma yapışıyordu. Cam gibi çatur çutur ses çıkıyırdu bahane oldu bırakmama :)

Ay canım ya çok güldüm.sen çok yaşa.ezmiyormuydun sandoloz sakızını.aktarda sandoloz sakılı bitkisel karışım var.aç karnına meyve suyuna Yada yoğuda karıştırıp yiyorsun.acayip kolay tuvalete çıkartıyor

sandoloz sakızı kullanıp faydasını gören var mı acaba elma sirkesi ile birlikte kullanıyorum iki gundur istahımda azalma oldu gibi umarım psikolojik degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…