zayıflamak isteyenlerin bu dertlerine çare arayanlar her gün başka bir çözüm yoluyla karşımıza çıkıyor.bunlardan biri de sandoloz sakızı.sandaloz sakızının yağ yaktığı ve sağlık için çok yararlı olduğu söyleniyor.biz de bu konuya eğildik ve netten şu bilgileri derledik sizler için okuyun ve kararınızı verin !
sandaloz sakızı zayıflatır mı ? işte cevaplar….
SANDALOZ SAKIZLI KARIŞIM FAYDALARI
Yağları çözer.
Metabolizmayı hızlandırır.
Kolestrolü düşürür.
Tansiyonu dengeler.
Tokluk hissi sağlar.
Bağırsak çalıştırır.
Not: Hamileler, emzirenler ve çocuklar kullanamaz. Çok düşük tansiyona sahip olanların doktora başvurarak kullanılması önerilir.
alıntıdır !
Bir süre önce gündemi uzun süre meşgul eden bitkisel ürünlerden gelen sağlık alternatif tıp olarak değerlendiriliyor. Yüz yıllar önce aspirin’in penisilinin veya diğer modern ilaçların olmadığı dönemlerde bitkilerle yapılan tedaviler bugün yeniden gündeme geliyor. Yan etkisinin olmaması ve kolay bulunmasından dolayı bitkisel ürünler tercih ediliyor. İstatistikler dünyada 1 milyar 200 milyon civarında şişman olduğunu gösteriyor. Türkiye’de ise her 3 kadından ve 5 erkekten birisi şişman olarak kabul ediliyor.
Dünyada ve Türkiye’de şişmanlığa bağlı olarak kalp, damar, kolesterol gibi birçok rahatsızlık meydana geliyor. Şişmanlık değişik yöntemlerle giderilmeye çalışılırken son yıllarda zayıflamaya yardımcı olduğu belirtilen yeşil çaylar yeniden revaçta. Yeşil çayların yanı sıra sandaloz zayıflama sakızı da yaygın olarak kullanılıyor. Babası Erol Gencer’den mesleği devralan Ziraat Mühendisi Cem Murat Gencel, sandaloz sakızının zayıflamada yeşil çaylara göre daha etkili olduğunu söylüyor. Kendisinin de bir ara kilo problemi olduğunu belirten Gencel, sandaloz kullanarak 10 kilo zayıfladığını ifade ediyor. Zayıflamada büyük etkileri bulunan sandalozun (zayıflama sakızı) son günlerde çok kullanıldığını dile getiren Gencel “Yemeklerden önce sıcak suda bekletilip kullanıldıktan sonra kilo problemleri olanların sorunlarının giderildiği görülüyor. Ayrıca zayıflamak için yeşil çay, siyah çay, fasulye kapçığı, farekulağı, incir, keçiboynuzu, keçisakalı, mısır püskülü, mürver, siyah bektaşi üzümü, fındık, adasoğanı da kullanılabilir.” diyor.