Sandıktan davetiye olur mu ? Benim olduu

Davetiyemi bende özenle seçmiştim ama sonuçta kendi ailemiz ve eşimizin ailesi ne biliyim en yakın akrabalarımız dışında saklayan olmuyor. O yüzden çokta gerekli bulmuyorum. Dağıtması zor olucak sizin için, kendi fikrim çokta beğenmedim ama önemli olan bizim değil senin içine sinmesi tabi ki. Mutluluklar dilerim.

cok hos zaten milletin saklayıp saklamaması sizin icin onemli degildir onemli olan sizin begenmeniz

ben görmüştüm bunu kıvılcımda sanırım.çok şık ve hoş bir davetiye bende kıvılcımdan seçtim:)
hayırlısı olsun canım.

sıradanlardan değişik güzel cnm sen kendininkini saklarsın digerleri saklamasada mühim degil ama şuda var çogu kişi süslü şeyler seviyo saklıyo bence saklarlarda mutluluklar

fazla bir maliyeti yok bence. ama gerçekten çok şık duruyor. Ayrca sandıgın içine baska seyler de konulabilir :)

tek kelimeyle süper sonuçdabir kere evleniyorsun para sıkıntın yoksa herşeyın en güzelı en faklısını yap derimmm böyle şeyler bir kere olur herkesınde aklında kalır .hem kimse onu atmaya kıyamazkı atanlarda kıskanmış demektır..

Çok güzel bence... Bende nişanımda istemiştim sandık formunda davetiye ama dağıtması zor olur diye vazgeçirdi aileler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…