Sandıktan davetiye olur mu ? Benim olduu

evet bende ilk gördüğümde vitrine konur diye düşünmüştüm, değişik ve hoş bir davetiye bence :)

bence herkesten çok güzel yorumlar alıcaksın.değişik alışılmışın dışında. ben beğendim

Ben model olarak çok beğendim çok farklı. Ama ikisi aynı renk bence çok baymış belki içinden çıkan davetiyede başka renklerde olabilirdi kenarlarında falan. Yinede güzel seçim.

davetiyen çok güzelmiş canım.katalogda benimde hoşuma gitmişti ama hem dağıtması zor olacaktı hemde davetiyeyi bi çok kişi saklamadığı için çok pahalı birşey yaptırmak istedim.

Farklı bir tasarım, bencede hoş.
Bana gelse kesinlikle saklardım.
O sandığı başka türlüde kullanabilir davetiyeyi alanlar,
takı kutusu gibi mesela. kaydirigubbakcemile3
Ayrıca sizin hoşunuza gitmişse hiç düşünmeyin,
mutluluklar dilerim a.s.

çok hoş bir davetiye, ama bence kimse kimsenin davetiyesini saklamaz ki
kalıcı olsun diye düşünmek garip oluyor biraz

Çok farklı ve hoş bir davetiye olduğu kesin tabi :)

Davetiyelere bakarken görmüştüm, çok ilginç gelmişti. Hayırlı olsun canım, değişik fikir seninki de. :))

değişik olmuş herkese çok gelir özel insanlara belki saklanması için altarnatif olabilir

Bence de güzel değil...Önemli olan senin begenmen cnm

Bende görmüştüm ama farklı bir modelde karar kıldım. Bu sene moda olan bir davetiyeden biri....

canım hayırlı olsun..bize gelmiş bi akrabadan aynısından annem salona konsolun üstüne koymuş,pek de güzel duruyo:) süs eşyası olarak kullanlablr evet, hatta ben düşündüm alıp odama koysam da küpelerimi falan koyarım içine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…