Sandıktan davetiye olur mu ? Benim olduu

Lindadrk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
1.861
0
116
İstanbul
Kızlar ne tepkiler gelir bilmiyorum ama normal düz ve zarflı bişey olsun istemedim tam da kendime göre bişey buldum. Biraz dağıtması zor olucak ama olsunn :lepi:
Kabartmalı sandığın arka kısmında özel isim yazma yeri var ve sandığın içindede ayrı bi bölüm var yazı yazılan kartı rulo halinde sarıp minik bi fiyonkla tutturuyosunuz diploma gibi :))
Sonra içine yerleştiriliyo
Nasıllll sizceee???
Bu da kalıcı bişey olur diye düşündümm

çok gereksiz..
insanlar bi kez bakıp çöpe atacaklar
üstelik görüntüsü de hiç kibar deği.
değişik ama güzel değil malesef

bnde görmüstüm
ama sonra demen gibi dagitmasi zor olur ve fiyati biraz fazla diye istememistim

degisik bir davetiyen olmus, akillarda kalacagi kesin

Ben çok beğendim canım, değişik, ben atmaz saklardım delikafadulden

Çok teşekkür ederimm opuyorumnanaktan

bnde görmüstüm
ama sonra demen gibi dagitmasi zor olur ve fiyati biraz fazla diye istememistim

degisik bir davetiyen olmus, akillarda kalacagi kesin

Saol canım . Bende çok düşündüm aslında ama sonra nişanlım boşver kimin nasıl tepki verceği önemli değil senin içine sindiyse yaptıralım dedi. Yaptırdım bende kaydirigubbakcemile2

saklanması zor olur. genelde çekmecelerde yada dergi kitap aralarında saklar saklayanlar. ilginç ama kalıcılığı pek yok gibi. saklamak istesen bile o sandık görünümünü koruyamazsın

Saklamak istedikten sonra mutlaka bi yol bulunur diye düşündüm .Vitrine koyabilir tv ünitesine koyulabilir kitaplığına koyar yani istedikten sonra bi yer bulunur mutlaka yada içindeki kağıdını çıkarıp takılarını felan koyabilir ne biliyim birsürü alternatif işte
Ama saygı duyarım tabiki ..
Yorumuna teşekkürler

ben davetiyelere dünya kadar para verilmesine karşıyım netice bir cok insan ne kadar güzel şık olursa olsun bir kac zaman sonra onu atıyor

ben davetiyelere dünya kadar para verilmesine karşıyım netice bir cok insan ne kadar güzel şık olursa olsun bir kac zaman sonra onu atıyor

Tabiki tercih meselesi .
Ben nikah şekerlerimi kendim yaptığım için çok uyguna geldi
Davetli sayımızda çok az o yüzden çok da düşünmedim davetiye için açıkcası .
Ama yinede saygı duyarım tabiki opuyorumnanaktan

Açıkçası farklı ama hoş. ben de atmaz saklardım,değişik amaçlarda kullanılabilir.Ancak dağıtması güç olur ve herkes aynı değeri gstermez. Bu nedenle ben olsam çok sevmiş ve içime sinmişse yakın çevreme bunu yaptırır diğerlerine de sade bi şey yaptırırdım tabi karar sizin.Hayırlı olsun

valla ben çok beğendim. ben zaten böyle değişik şeylere daha çok ilgi duyarım. sıradan değil ve senin ayrıntıcı olduğunu gösteriyor. valla çok güzel, inşallah bundan sonraki hayatında hep mutlu olursun. fiyat konusunda takılma,nişanlının dediği gibi senin istediğin şeyin olması önemli, sonradan niye yapmadım diye içinde hiçbişey kalmasın.

Çok teşekkürler hepinize ...
Bizim iki tane düğün olcağı için Ben İstanbuldaki akrabalarıma yakın çevreme dağıtıcam erkek tarafı aşırı kalabalık köyde kır düğünü olcağı için nişanlım bizim taraf bunu saklamaz yazık olur dedi o yüzden az sayıda bastırdık . Ordakilere farklı basıldı kaydirigubbakcemile2

Herşeyimi çok detaylı hazırladım bunlarında öyle olması güzel ve özel bencede
İyi dileklerinize çok teşekkürlerrr tam 42 günüm kaldııı eyvahedigeldismile

bende yakınlarıma 50 tane kadr bundan bastırdım geri kalanının en ucuzundan bastırdım herkes vitrinine koymuş görünce seviniyroum her verdiğim insanda çok şaşmıştı hazırlayıp dağıtması biraz zor olmuştu tabi çok güzel duruyor inşallah her ayrıntı istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…