Sandık sonuç tutanakları ortaya çıktı! Tutarsızlık iddiası

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.003
30.322
60
İstanbul'da aralarında tutarsızlık olduğu ileri sürülen bazı sandık sonuç tutanakları ile oy sayım döküm çizelgeleri ortaya çıktı.
10486632-728xauto.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti İstanbul İl Başkanlığında bugün basın açıklaması yaptı. Yavuz, İstanbul'da 309 sandıkta 17 bin 410 oyun AK Parti'ye değil başka partiye kaydedildiğini ileri sürdü. Bazı sandık sonuç tutanağı ile oy sayım döküm çizelgelerini basına gösteren Yavuz, usulsüzlük olduğunu söyledi. Gösterilen örnek sandık sonuç tutanağı ile oy sayım döküm çizelgelerinde ise dikkat çekici detaylara rastlandı.

640xauto.jpg

Bağcılar'da sandık kurulunda sandık başkanı ve kurul üyeleri tarafından imzalanan sayım döküm çizelgesinde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayına 131 oy çıktığı fakat bu rakamın sandık sonuç tutanağına 01 olarak aktarıldığı görülüyor. Sultanbeyli'de sandık kurulunda sandık başkanı ve kurul üyeleri tarafından imzalanan başka bir sayım döküm çizelgesinde ise AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayına 201 oy çıktığı fakat bu rakamın sandık sonuç tutanağına 01 olarak aktarıldığı görülüyor. (İHA)
640xauto.jpg

640xauto.jpg

Herşey ortaya çıkacaktır.İmamoğlu ankara da istanbulda kesin alacağız dedi ve miting yapmadı hdp liler de mitinge katılır da işbirliği ortaya çıkar diye.Bunlar herzaman bizim oylar çalındı naraları atardı ne hikmetse bu sefer çıt yok.Seçim sonuç tutanağını yanlış tutan 35 kişi dün gece gözaltına alındı.Avukat eşliğinde oylar sayılınca gerçekler ortaya çıkacaktır.Ondan sonra gerçekten kim kazanırsa tebrik edeceğiz.Halkın iradesi en önemlisi

Herşey ortaya çıkacaktır.İmamoğlu ankara da istanbulda kesin alacağız dedi ve miting yapmadı hdp liler de mitinge katılır da işbirliği ortaya çıkar diye.Bunlar herzaman bizim oylar çalındı naraları atardı ne hikmetse bu sefer çıt yok.Seçim sonuç tutanağını yanlış tutan 35 kişi dün gece gözaltına alındı.Avukat eşliğinde oylar sayılınca gerçekler ortaya çıkacaktır.Ondan sonra gerçekten kim kazanırsa tebrik edeceğiz.Halkın iradesi en önemlisi
Kisi kendinden bilir isi.Yillardir akp ve biad timi cala cirpa prof oldular ee haliyle kimseye guvenemiyorlar bu secim akp sanirim hilehurda yapamayinca napicagini sasirdi.Bekleyelim kim ak kim kara gorucez.

Daha sonuclar aciklanmadan cikip da kazandij tesekkurler vs diyen ben miydim demek asil bi sekilde kazanacagindan emin olan akp idi.peki nasil bukadar emin olabiliyorlwr neye gore?aksakalli dede mi soyluyor yoksa vahiy mi iniyor?ya bi konusurken az temelli yere basan veriler one surun.bune boyle ergen atismasi gibi..

Bizim oylar calindi demek nara mıymış? O zaman neden simdi akp.liler bu narayı atiyor? Gozaltina alinma haberini emniyet yalanladi twitterda her okudugunuza inanmayin.

Kisi kendinden bilir isi.Yillardir akp ve biad timi cala cirpa prof oldular ee haliyle kimseye guvenemiyorlar bu secim akp sanirim hilehurda yapamayinca napicagini sasirdi.Bekleyelim kim ak kim kara gorucez.

Bence bu gune kadar profesyonellerle oy caliyorlardi ama bu profesyoneller fetocuydu Simdi onlari ayiklayinca bu isi ustaca yapan kalmadi herhalde aralarinda ki aonuc boyle oldu.

Eki Görüntüle 2253514 kamera kısmından.emin değilim ama izledim. Bence yeniden sayılmasın....seçim tekrar yapılsın 2 ilde ve kamera kayıtları ysk da izlensin
Koskoca iki buyuksehirde secim tekrarlanmasinin kulfetini halka ekonomik olarak nasil yansiyacagni da hesapliyorsunuzdur umarim.Gerekli gorulen yerlerde sayim yaoiliyor iste milim milim ilerleme var daha ne yapsinlar?o zaman bursa manisa balikesir giresunda da tekrar olsun chpnin milim farkla kacirdigi yerlerde yani sacma degil mi sizce?

Ak partinin Doğuda hdp den aldığı oyları neden söylemiyorsunuz acaba ?
İşinize gelmedi mi terörist damgası hazır..
Kendilerinden ala terörist mi var acaba..
Biraz Omega 3 desteği lazım bazı kitlelere zira dağdan davul zurna ile indirip megri megri türküler söyleyenleri unutuyorlar.. He birde salya sümük dön Amerika'lardan diye ağlayanlarıda..
O kadar çok vatan millet Sakaryacılar ki Ülkesinde şehit olan bir askerine kelle diyebiliyor..
Nice şehitler verildi ülkede ama malum şahışlar Araplara verdikleri değer kadar kendi milletlerine vermediler..
Ama olsun terörist biziz..

He çalmaya gelince o ata sporunu becerebilselerdi bizimkiler bunca sene böyle rezaleti çekmezlerdi..
Biraz düşünerek biraz da bilerek fikir beyan edin..
onlar terörist yeaaaa demekle olmuyor..

Koskoca iki buyuksehirde secim tekrarlanmasinin kulfetini halka ekonomik olarak nasil yansiyacagni da hesapliyorsunuzdur umarim.Gerekli gorulen yerlerde sayim yaoiliyor iste milim milim ilerleme var daha ne yapsinlar?o zaman bursa manisa balikesir giresunda da tekrar olsun chpnin milim farkla kacirdigi yerlerde yani sacma degil mi sizce?
Tabi itiraz varsa olsun chpnin ya da ak partinin farketmez adalet olsun yeterki....Yalnız bu süreç 10 günü bulur ben chpli olsam bu beni rahatsız ederdi açıkçası....secim sonucu yıldırım derse kabullenecek misiniz....sahsen benim içime sinmez sonuç yıldırım bile olsa güvenemem....

Tabi itiraz varsa olsun chpnin ya da ak partinin farketmez adalet olsun yeterki....Yalnız bu süreç 10 günü bulur ben chpli olsam bu beni rahatsız ederdi açıkçası....secim sonucu yıldırım derse kabullenecek misiniz....sahsen benim içime sinmez sonuç yıldırım bile olsa güvenemem....
@_Marla_ Birde yıldırım dendiğinde sokaklara çıkanlar olacağını ve dahada büyük zafiyet olabileceğini düşününce inan seçim maliyeti cokta gelmiyor aklıma

Ak partinin Doğuda hdp den aldığı oyları neden söylemiyorsunuz acaba ?
İşinize gelmedi mi terörist damgası hazır..
Kendilerinden ala terörist mi var acaba..
Biraz Omega 3 desteği lazım bazı kitlelere zira dağdan davul zurna ile indirip megri megri türküler söyleyenleri unutuyorlar.. He birde salya sümük dön Amerika'lardan diye ağlayanlarıda..
O kadar çok vatan millet Sakaryacılar ki Ülkesinde şehit olan bir askerine kelle diyebiliyor..
Nice şehitler verildi ülkede ama malum şahışlar Araplara verdikleri değer kadar kendi milletlerine vermediler..
Ama olsun terörist biziz..

He çalmaya gelince o ata sporunu becerebilselerdi bizimkiler bunca sene böyle rezaleti çekmezlerdi..
Biraz düşünerek biraz da bilerek fikir beyan edin..
onlar terörist yeaaaa demekle olmuyor..

Akp Şırnakta kazandi Hakkaride ise bazi ilceleri aldi. Garibim sirnak ve hakkarililier hdp.ye oy verirken teroristti simdi temize ciktilar demek kj

Senin için geçen sene mühürsüz oy pusulularin kabul edildiginde nasil rahat ettigin gibi, bizde bu sene Imamoglunun hakki ile bu secimi kazandigi konusunda rahatiz.

Yillardir CHP deliller ile itiraz etti. 5 yil önce Mansur Yavasin elinden aldilar seçimi. Gece yarisi elektrikler kesilmesi, yine internetten veriler durmustu. O zamanlar sesin çikmiyordu Elif. Halen bunu yapan partiye oy veriyorsun. Daha oylarin hepsi sayilmamisken (ki buda tuhaf degilmi? 1 saatte oylarin yarisi sayiliyor, 6 saatte %1 bile sayilamiyor!) Tesekkür pankartlari havada uçuyor. Neye göre bunu matbaa'ya veriyorlar? Biliyorlarmiydi kazanacagini?!

Simdi asilsiz (kantilandi asilsiz oldugu) iddialar için seçim sonucuna güvenmiyelim öyle mi? Peki sen 17 yildir güveniyorsun seçim sonuçlarina, birakta bizde güvenilim!

X