• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sandık lekesiiiiii -- acil yardım lütfen--

ozlemurat

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
469
1
296
kk kızları bu işi siz çözersiniz diye düşündüm. Pike takımım için yapılan danteller sandık lekesi olmuş neler denemedim... Kosla, domestos, arial leke çıkartıcı, çivitli tuzlu suya bastırdım, sütlü şekerli suya bastırdım, makinaya attım 2-3 defa yıkadım leke epey hafiflemesine rağmen tam olarak çıkmadı sizin önerileriniz varmı yardım istiyorum ne olursa deniycem artık yoksa gitcek güzelim dantellerim :43: bildiğiniz, duyduğunuz, denediğiniz ne varsa paylaşın gözünüzü seveyim hem bana hemde benim gibi olanlara yardım edin :18: :43:

selam gecen ikbalin programında meltem acık el yünlüler icin at kestanesi ile suda beklettirseniz sandık lekesi gider demisti. kazakta gostermişti. at kestanisini blendırdan gecirip yapabilrsiniz demisti. ama pikede nasıl olur bilemiyorum.

selam gecen ikbalin programında meltem acık el yünlüler icin at kestanesi ile suda beklettirseniz sandık lekesi gider demisti. kazakta gostermişti. at kestanisini blendırdan gecirip yapabilrsiniz demisti. ama pikede nasıl olur bilemiyorum.

Canım henüz pikeye dikmedik danteller hazır duruyo ama sandık lekesi var diye yapamadık. Bilmiyorumki birde bunumu denesek yoksa artık ümidi kessekmi :43:

üzüldüm ya kötü olmuş, umarım geçirebilirsin arkadaşım, internetten de bir araştır, belki farklı bir yöntem bulursun

üzüldüm ya kötü olmuş, umarım geçirebilirsin arkadaşım, internetten de bir araştır, belki farklı bir yöntem bulursun

İnternetten baktım canım orada yazılan herşeyi uyguladım hafifledi ama geçmedi, burda bir arkadaş at kestanesini önermiş birde onu denicem ama artık umutlarım tükendi. Çokta ağır bir danteldi :2:

bugun de danteller için soyledi meltem acıkel önce tuzlu ılık suda bekletiliyormus sonra ılık sutun içine 2 kesme seker attı bekletti. eger kolalı olsun isterseniz sutlu sutlu utuleyın dıyor.... valla bide bunu dene istersen.....malzeme kolay.

bugun de danteller için soyledi meltem acıkel önce tuzlu ılık suda bekletiliyormus sonra ılık sutun içine 2 kesme seker attı bekletti. eger kolalı olsun isterseniz sutlu sutlu utuleyın dıyor.... valla bide bunu dene istersen.....malzeme kolay.

Canım bunuda yapmıştık netten araştırmıştım bu çıktı lanet leke çıkmıyo :43: Gitti güzelim dantelim...

hiç bir yöntem tam anlamıyla çıkarmıyor senin denediklerini annemde denedi ama hafif sarımsı leke yine kalıyor. Danteli düz bir zemine serip bir kaba çamaşır suyu koyacaksın ve bir de pamuk alacaksın pamuğu çamaşır suyuna batırıp lekeleri sileceksin ama çamaşır suyunu sulandırmadan, en etkili yöntem buydu bazıları tam çıktı bazıları birazcık sarı

hiç bir yöntem tam anlamıyla çıkarmıyor senin denediklerini annemde denedi ama hafif sarımsı leke yine kalıyor. Danteli düz bir zemine serip bir kaba çamaşır suyu koyacaksın ve bir de pamuk alacaksın pamuğu çamaşır suyuna batırıp lekeleri sileceksin ama çamaşır suyunu sulandırmadan, en etkili yöntem buydu bazıları tam çıktı bazıları birazcık sarı

Çamaşır suyuyla daha önce annem başka bir dantele denemişti onun tamamen iplikleri kopmuştu yanmıştı ama artık kullanamıcaz zaten bunu o yüzden deneyebiliriz sağol canım :kkk:

Benimde havlularım çok kötü olmuş...içim gitti annemin iğne oyalarıydı...söylemicem üzülmesin...

Back
X