Sandık başında flaş olay! Zorla Erdoğan mühürlü oy pusulasını attırmaya çalıştılar

gulay_gulay

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
3.308
5.526
448
Ankara
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapıldığı İzmir'de bir okulda oy kullanmak isteyen bir vatandaşa üzerinde Erdoğan mührü basılmış oy pusulası verildi

Bugün 10 Ağustos. Türkiye halkı ilk kez Cumhurbaşkanı'nı seçimle belirleyecek.

Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de 'seçime hile karıştıracaklar' iddiaları daha oy kullanma işlemleri başlamadan konuşulmaya başlanmıştı. Ancak iddiaları destekler nitelikteki İzmir'de yaşanan bir olay şok etkisi yarattı.

İzmir'de Ceşmealtı PMC Demirgüneş İ.Ö.O'da çekilen görüntülerde oy kullanmaya gelen bir vatandaşa üzerinde Erdoğan'a ait bölümün işaretlendiği oy pusulası veriliyor.

Oyunu Erdoğan'a vermek istemediği anlaşılan vatandaş pusulayı değiştirmek isteyince sandık görevlileri ve polis memuru tarafından kendisine müdahale ediliyor.

Oy vermeye giden seçmenler seçim süresince karşılaştıkları hileleri Twitter'da #SeçimHileleri etiketi ile paylaşıyorlar. (EDO)

Bugün 10 Ağustos. Türkiye halkı ilk kez Cumhurbaşkanı'nı seçimle belirleyecek.

Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de 'seçime hile karıştıracaklar' iddiaları daha oy kullanma işlemleri başlamadan konuşulmaya başlanmıştı. Ancak iddiaları destekler nitelikteki İzmir'de yaşanan bir olay şok etkisi yarattı.

İzmir'de Ceşmealtı PMC Demirgüneş İ.Ö.O'da çekilen görüntülerde oy kullanmaya gelen bir vatandaşa üzerinde Erdoğan'a ait bölümün işaretlendiği oy pusulası veriliyor.

Oyunu Erdoğan'a vermek istemediği anlaşılan vatandaş pusulayı değiştirmek isteyince sandık görevlileri ve polis memuru tarafından kendisine müdahale ediliyor.

Oy vermeye giden seçmenler seçim süresince karşılaştıkları hileleri Twitter'da #SeçimHileleri etiketi ile paylaşıyorlar. (EDO)

http://www.karsigazete.com/gundem/s...oy-pusulasini-attirmaya-calistilar-h6273.html

oyun olduğu ne kadar belli

oscar moscar hepsi senin sarışın

mümkün mü???

Ben niyeyse inanmadim. Muhur varsa bile kontrol edip girmesi lazimdi. Ben baktim oyle girdim.
Nerden bilcez ki kendisinin basmadigini.

Bu olayin gerçekmi degilmi bilemem fakat erdoganin hile ile basa geldigi gün gibi ortada. Geçen seçimlerde hilelikler vardi (Ankara!!), yani bu seçimlerde tabiki hilelik olacak. Adam yillarca bunun muhasebesini yapti, bu gayeyi ulasmak istedi. Gerçekten bunca yil "çalistiktan" sonra gayesine ulasmasina seçimlermi belirtecek?

Bu planlar çok uzan zaman önce yapildi. Adamin arkasinda Amerika var, ve zaten Amerikanin diktatörleri sevdigi çok açik ortada. Bak Erdoan nasil Amerikan askerler için dua ediyordu. Iraktaki çoçuklari öldüren ve kadinlari tecavüz eden Amerikan asker... Ondan dolayi oy vermek bana göre çok saçma bir olaydir. Hos kime oy verilecektiki? Insanlar artik kötünün iyisine bile seviniyor. Türkiyede gerçek demokrat/devlet adami/kadini kalmadi.

pek de inandırıcı değil,hem artık sıkıcı da gelmeye başladı böyle haberler.

Şahsen böyle birşeye inanmıyorum,seçim esnasında orada bir sürü görevli var,bir tek AKP nin gözetmeni yokki,her partinin gözetmeni var,hepsi sandık başında duruyor onların yanında böyle bir yönteme başvurulması imkansız o yüzden inandırıcı gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…