• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sanda sakran kanlar ne gibi tedavi uyguluyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

beex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
65
0
86
İstanbul
merhabalar bundan 5 ay önce saçımı ön kısmında kuçuk bi boşluk keşfettim ayrım yeri diye belkide hep öyleydi ben farketmedim diye kendimi avuttum ve 1 ay içerisinde ceviz büyüklüğünde oldu cildiyeye gittim ve iğne yaptı bir ayda çıkacak dedi, bekledım çıkmadı tekrar gittim dipler siyahlaşmaya başlamış dedi bende kocakarı ilaçları sarımsakla orayı iyicece kanatana kadar tuzla ovdum jiletle de sansaç varmış gibi kazıdım şimdi yeni yeni çıkıyolar ama daha kapanmadı bu konuda bilgi sahibi olanların fikirlerini bekliyorum

canım benimde 2 hafta once keşfettim saçımın onunde mercımek tanesi kadar bıyer boşalmış. çok stresliydim ona bagladım ilk önce. sonra bıraz araştırdım kı saç kıran olabılırmış .bende ıgneyle bırz kanattım zaten kabuk gıbı bırsey kalktı tahrış ettım ıyıce ııgneyle ve sarımsak bastırdm ama tuzlamadan. tuz ıyıce yakmaz mı kafa derısını? 3 gun ust uste yaptım şimdi bıktım ama hergun sarımsak kokusundan.acaba den kaç gun sarımsak surmeye devam ettın? ve çıkıyor mu gerçekten de gözle görulur bır ıyıleşme var mı

arkadaşlar benim 6 ay kadar önce başımın tepe kısmında biraz açılma olmuştu bende saç ayrım yerindendir diye fazla önemsemedim ve kısa sürede ceviz büyüklüğü kadar boşluk oluştu. bende o dönem aşırı stresliydim ondanmı bilmiyorum ama önce hint yağı ve badem yağı sürdüm birkaç kere. sonra kuaföre gittim saçımı kısa kestirip o bölgeyi rahatlatmak için. kuaför bana orayı yara beziyle tentürdüyot sürmemi ve geçeceğini söyledi. hemen aldım yara beziyle sürte sürte tentürdüyot sürdüm ve kısa sürede orada saçlarım fışkırdı resmen :) ama tentürdüyotmu hint yağımı bilemiyorum artık bence ikisinide deneyin denerim.

Back