arkadaşlar bende aynı şekilde 8 aulık gebeyim ilk gebeliğim 2 gübdür sabah ve geceleri alırı sancım oluyor adet gibi sizce nedendir doktorum bu konuda bişey söylemedi 10 gün sonra kontrolüm var daha erken gidip görünme şansımda yok bayramda geliyo nspıyım sizce uzansamda olmuyor bacağım uyuşuuor (((
arkadaşlar bende aynı şekilde 8 aulık gebeyim ilk gebeliğim 2 gübdür sabah ve geceleri alırı sancım oluyor adet gibi sizce nedendir doktorum bu konuda bişey söylemedi 10 gün sonra kontrolüm var daha erken gidip görünme şansımda yok bayramda geliyo nspıyım sizce uzansamda olmuyor bacağım uyuşuuor (((
canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun..
sıcak duşu ve yürüyüşü denedinmi. eğer arttırırsa hemen acile gitmelisin.
allah korusun bebeğinin doğumu gelir belki bi sıkıntısı falan vardır bi acile görün derim ben.
Bende senin sikayetlerine yakın seyler yaşadım sabahtan aksama kadar gecer diye bekledim hata etmişim agri demek acilma demekmis aksam dr a gittiğimde acilmamin olduğunu ogrendim dr um cok kızdı ndn hemen gelmedin dedi tedavi başladı hemen hastaneye yatisim yapıldı yanı ağrı cok cok onemliymis bence dr a git 10 gün bekleme acile git.