Sancilarla düşük ve kürtaj bilgisi olan yazabilir mi

ozge00gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
73
41
88
13 haftalik bebeğimi hastanede doğum sancılarimi engelleyemedikleri için düşürdüm önce bebek düştü sonra plasenta. kalan parcalar için bayiltmadan kürtaj oldum aspirasyonlu.cok dayanamadım acıya çok az parça kaldığını söyleyip dil altı hapı verdi Dr kaldığımda.bir gün yattım hastanede. Cikmadan tomografi çekildi rahim boşmuş.evde bır iki kere pıhtı gibi küçük şeyler geldi.bugun 4. Gün kanamam devam ediyo günde bir ped en fazla iki ped batiracak kadar.bi azalma yok henüz.tomografi doğru mudur.pazartesi Dr la gorusucez tekrar.
bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen

Çok geçmiş olsun. Benimde sancılarım oluyor korkuyorum daha 17 haftalığız. Ama doğum sancısı mı normal sancı mı anlamıyorum doğum sancısı dediğiniz nasıl bir sancı

Çok geçmiş olsun. Benimde sancılarım oluyor korkuyorum daha 17 haftalığız. Ama doğum sancısı mı normal sancı mı anlamıyorum doğum sancısı dediğiniz nasıl bir sancı
Doğum sancisiydi benim başlarda hafif sonra soiddetlendi.durup durup giren bı ağrı belli aralıklarda düzenli gelen ağrılar.insallah doğum sancısı değildir sizinki.belden başlayıp kasiklara gelen ağrı oluyor

Benim Ağrılarimi Dr ciddiye almadı parol yazıp eve gönderdi yatış bile yapmadı.gecmeyen ağrılarınız varsa tek doktora güvenmeyin bence .ağrılarımin ikinci günü kaybettim bebeğimi

İlk kürtajımda 2 hafta sürdü kanama 2.kürtajda 3 hafta sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…