• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sancılara rağmen adet olmamak hamilelik belirtisi mi?

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
Merhaba hanimlar, normaldede adetlerim pek düzenli sayılmaz ama genelde ya bugün , ya 7 gün önce, en geç de 5 gün sonra adet olmam gerekir. Dün test yaptım negatif ama bugün kasıklarım ağrıyor ve adet de olmuyorum. Normalde bu agrilar oldugu vakit adet olurdum anlamadim ki :/ dün de test yaptim negatif ama agrilara ragmen adet de olmuyorum bilgisi olanlar lütfen yardimci olabilir mi?

Merhaba hanimlar, normaldede adetlerim pek düzenli sayılmaz ama genelde ya bugün , ya 7 gün önce, en geç de 5 gün sonra adet olmam gerekir. Dün test yaptım negatif ama bugün kasıklarım ağrıyor ve adet de olmuyorum. Normalde bu agrilar oldugu vakit adet olurdum anlamadim ki :/ dün de test yaptim negatif ama agrilara ragmen adet de olmuyorum bilgisi olanlar lütfen yardimci olabilir mi?
Aynı durumu yaşıyorum 8 gün geçti ama gelen giden yok 1 haftayı geçgindir kasıklarımda ağrı var test yaptım negatif ama ağrılarım yabana atılır cinsten değil sende varmı gelişme

Back