sancıııııııı :/

kuzeycik

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
8
0
6
34
Bursa
29 haftalık hamıleyımmm martta bebegımı kucagıma alıcam allah nasıp ederse ama arada cok sancılarım oluyo sızce neden kaynaklanıyor olabılırrr ?

İdrar yolunda iltahaplanma olabilir doktoruna mutlaka soylemelisin 29. Haftada sanci olmaz Allah korusun erken dogm riski olabilir benimde 34. Haftada kasilmalarm vardi nstde cikti 2 gece hastanede yattm bebis erken gelmesin diye ve 2 hafta hicbir is yapmadim simdi 37 deyim hersey normal gidiyor bakalim ihmal etme doktor erken dogum tehlikesi gorurse tedavi uygular

Son düzenleme:
bakalımmm cuma gıdıcem kontrole o zman sylıcem ıdrarada çok sık çıkyorum dediğin gbı ılthapta olabılır bakalım gorucezz çok saol :)

bakalımmm cuma gıdıcem kontrole o zman sylıcem ıdrarada çok sık çıkyorum dediğin gbı ılthapta olabılır bakalım gorucezz çok saol :)

Sen saol canim insallah bebisini zamaninda hayirlisiyla alirsin kucagina cok gecmis olsun

bu senin ilk hamileliğinse karnın büyüme yaptığı için sancı tarzında ağrılar olabilir çünkü benim de ilk hamileliğim cok zayıf olduğum için bayagı bi sıkıntı oldu. bi doktor kadar kesin cevaplar vermem mümkün değil tabi ama umarım kötü birşey çıkmaz. Allah hayırlısını versin hakkında :)

Doktoruna danış tatlım iltihap falan bildiğim kadarıyla erken doğuma neden oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…