İdrar yolunda iltahaplanma olabilir doktoruna mutlaka soylemelisin 29. Haftada sanci olmaz Allah korusun erken dogm riski olabilir benimde 34. Haftada kasilmalarm vardi nstde cikti 2 gece hastanede yattm bebis erken gelmesin diye ve 2 hafta hicbir is yapmadim simdi 37 deyim hersey normal gidiyor bakalim ihmal etme doktor erken dogum tehlikesi gorurse tedavi uygular
İdrar yolunda iltahaplanma olabilir doktoruna mutlaka soykemelisun 29. Haftada sanci olmaz alkah korusun erken dogm ruski olabilir benimdd 34. Haftada kasilmalarm vardi nstde cikti : gece hastanede yattm bebis erken gelmesin diye ve 2 hafta hicbir is yapmadim simdi 37 deyim gersey normal gidiyor bakalim ihmal etme doktor erken dogum tehlikesi gorurse tedavi uygular
bu senin ilk hamileliğinse karnın büyüme yaptığı için sancı tarzında ağrılar olabilir çünkü benim de ilk hamileliğim cok zayıf olduğum için bayagı bi sıkıntı oldu. bi doktor kadar kesin cevaplar vermem mümkün değil tabi ama umarım kötü birşey çıkmaz. Allah hayırlısını versin hakkında :)