- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
kendini yordun mu ya da uzun yürüş falan mı yaptın? arkadaşımında ne zaman uzun mesafe yürüse batmaları oluyordu. sonra dinlenmeye daha çok zaman ayırınca geçti. sen de istirahat et yorma kendini.Kizlar 14 haftalik hamileyim ilk haftalar da Sancim cok oldu normal dedi doktorum ama şimdi yine kasıklarımda batma şeklinde Sancim var korkuyorum bir terslik mi var aceba
kendini yordun mu ya da uzun yürüş falan mı yaptın? arkadaşımında ne zaman uzun mesafe yürüse batmaları oluyordu. sonra dinlenmeye daha çok zaman ayırınca geçti. sen de istirahat et yorma kendini.
geçmiş olsun demekten başka elimizden bir şey gelmiyor
Aynı haftalarda benim de kasıklarım sanki adet öncesi gibi sancı yapmıştı. Ben de bayram öncesi yaptığım likle ilişkilendirmiştim. Ama sonra öğrendim ki rahim büyüdüğü için çok doğalmış bu tür sancılar. Daha sonra 4-5 ay arasında yine tekrarladı. Eğer riskli bir hamilelik değilse seninki - ki, umarım değildir- içini rahat tut; stres sancıyı artırır, rahat ol.
Kizlar 14 haftalik hamileyim ilk haftalar da Sancim cok oldu normal dedi doktorum ama şimdi yine kasıklarımda batma şeklinde Sancim var korkuyorum bir terslik mi var aceba
Yok canım riskli bir hamilelik değilmiş öyle ki diyorum ya doktorum hic bir şey kısıtlamadi teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler iciin icim rahatladı
Ayaklarinin altina yastik koyup uzan canim agir kaldirma dikkat et progestan vermisti bana doktorum 8 9 haftalikken acayip sancim oluyordu o da faydali oluyor. Cok gecmis olsun. Ama desigim gibi ayaklarinin altina yastik koy yukselt yat.
Canim teşekkür ederim bide öyle yapayım ama bu stres bende mevcutken sancim geçmez
Ne olursa olsun stres yapmamaya calis sana keyif verecek seyler yapmaya calis canim sonucta stres yaptikca kendini sikintiya sokuyorsun ben de cok rahat bir insan degilim ama aslinda biraz oyle olmak gerekiyor. . . :18:
Haklısın canım bu sabah doktorum la telefon da gorustum sancim var dedim adet sancisi gibiyse görüşelim gel dedi ben de bıçak saplanir iğne batar gibi dedim rahim genişliyor büyük ihtimalle ondan dedi
Tamam canim ilk randevu da soracağım teşekkür ediyorumAynen oyle rahimin buyume hizina rahim kaslari ayni hizla eslik edemedigi icin kasiklarda falan cok sanci olabilirmis ayaklarini sicak tut ayaklarinin altina yastik koy battaniyeyi ort uzerine dinlen surekli. Progestan acayip hafifletiyordu benim sancilarimi acikcasi doktoruna onu da sorabilirsin canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?