• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanci

Peki o tabletleri sancı esnasinda mi aliyordun canım o andami iyi geliyordu..böyle biseye ihtiyacım var işte hep çantamda olsa hafif sancı basladiginda içsem
Asagi yukari sancinin gelecegi vakitleri zaten kestirebiliyorsun zamanla. Ben genelde yemeklerden sonra alirdim. Hani siddetli sanci olmasin yada hafif atlatayim diye. Tavsiye ederim

ben hızlı yersem , yerken konuşursam (hava yutmuş oluyorum) , çok yersem, ağır ya da gaz yapan şeyler yiyip içersem dediğiniz oluyor ve sancıdan uzanmam gerekiyor :ruh: bunlara dikkat ederseniz rahat atlatabilirsiniz.babamın daha fazlaydı sorunu o gaz hapı kullanırdı mesela.siz muayeneye gidince doktorunuza mutlaka sorun, gidene kadar da yediklerinize ve yeme şeklinize dikkat edin.
Onlarda yapıyormuş canım evet peki uzandiginda hafifliyormu o demek istediğim sancı mi acaba seninki de ...evde hadi bisekilde atlatiliyordu misfairlikte yada davetlerde çok kotu oluyor

Asagi yukari sancinin gelecegi vakitleri zaten kestirebiliyorsun zamanla. Ben genelde yemeklerden sonra alirdim. Hani siddetli sanci olmasin yada hafif atlatayim diye. Tavsiye ederim
İşte tam olarak çaresi bu galiba canım ortamda dışarda ..evet insan anlıyor sancı helmeden geleceğini hafif rahatsız etmeyen bı baskı başlıyor ..işte o anda ilaç lazım ben yinede bir doktora goruneyim hangi bölüme gideyim cnm yada sağlık ocağı doktoru anlarmi

Onlarda yapıyormuş canım evet peki uzandiginda hafifliyormu o demek istediğim sancı mi acaba seninki de ...evde hadi bisekilde atlatiliyordu misfairlikte yada davetlerde çok kotu oluyor
uzandığımda hafifliyor zaten uzanmazsam eğer çok afedersin tuvalete bile gidemiyorum, oturamıyorum böyle iki kat oluyorum.ben de artık ev dışında bir yerde hafif, az ve yavaş yiyorum , içecek olarak gazsız şeyler alıyorum gerçekten de o sorunu yaşamıyorum böyle dikkat edince.

Gebelikten öncede gaz sancınız varsa büyük ihtimalle ilaçlardandır bazı bünyede ilaçlar gaz yapmaya başlıyor ben agrı kesici içsem bile sancıdan kıvranırım gebelikten sonrada olduysa büyük ihtimalle gebeliktendir zaten

uzandığımda hafifliyor zaten uzanmazsam eğer çok afedersin tuvalete bile gidemiyorum, oturamıyorum böyle iki kat oluyorum.ben de artık ev dışında bir yerde hafif, az ve yavaş yiyorum , içecek olarak gazsız şeyler alıyorum gerçekten de o sorunu yaşamıyorum böyle dikkat edince.
Evet uzanmazsam iki büklüm oluyorum bende...ama ben yediklerimden olduğunu snmiyorum cnm ayakarim ben hiç ısınmaz inanki sürekli isiticiyla işittim kapatınca anind aheri soğuyor snki kara cikmisim gibi ondan oluyor gibime geliyor ...Ogün restorana giderken de bu gibiydi ayaklarım yolda isitamiyorsun malum...çok iyi bir ilaç bulsam çantamdan hiç ayırmayacam da

Back
X