• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanci

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
63
Kızlar artık canıma tak etti şuan çok kotuyum hatta buaksam özel bir yemek davetindeydik ve tam ortasında yine sancı vurdu..gaz sancısı sanırım...mide ve bağırsaklarda aniden oluşuyor ve çok sık oluyor...dik durmanın mumkunati olmuyor direkt uzanmak zorunda kalıyorum oyuzden böyle ortamlarda apar topar kalkıyoruz çünkü uzanmadan ve peşpeşe mideden yada bağırsaktan gaz cikartmassam daha kötü oluyorum...sizin başınıza da geliyormu doktora gidicem ama gebeyim şuan ilaç vermez..bu nedir kızlar neden oluşur gerçekten çok kotu hissettiriyor ve hiç olmadık zamanlarda geliyor kramp gibi herkes soruyor kötü gorunuyorsun diye o derece yani.. napicam ben böyle yasanmazki genellikle misfairlikte yada dışarda davetlerde oluyor :(

Gebe olmasaydın sıcak önerirdim ben de çok işe yarıyor biraz sıcak su torbasını göbeğimin üzerine koyuyordum en az 30 dk sonra geçiyordu belki bu riskli olur ama en azından başlara gelsin konu gebe arkadaşlar yardımcı olur mutlaka 😊 geçmiş olsun 🥰

Ay canım ya çok iyi anlıyorum o gaz sancısını hatta dün bu saatlerde kivraniyodum banada çok oluyor ama ayaklarımı sıcak tutarsan bide ağır yağlı yada gaz yapan şeyler yemezsem olmuyo bide hamilesin bunlara dikkat et faydasını görürsün. Ben olduğu zaman ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum gaz çıkartmam lazım ama cikartamiyorum kivrandikdan sonra son çare kustugum da oluyo dün yine biraz gaz çıkartınca geçmişti açık yazdım kusura bakmayın 🙈

Kızlar artık canıma tak etti şuan çok kotuyum hatta buaksam özel bir yemek davetindeydik ve tam ortasında yine sancı vurdu..gaz sancısı sanırım...mide ve bağırsaklarda aniden oluşuyor ve çok sık oluyor...dik durmanın mumkunati olmuyor direkt uzanmak zorunda kalıyorum oyuzden böyle ortamlarda apar topar kalkıyoruz çünkü uzanmadan ve peşpeşe mideden yada bağırsaktan gaz cikartmassam daha kötü oluyorum...sizin başınıza da geliyormu doktora gidicem ama gebeyim şuan ilaç vermez..bu nedir kızlar neden oluşur gerçekten çok kotu hissettiriyor ve hiç olmadık zamanlarda geliyor kramp gibi herkes soruyor kötü gorunuyorsun diye o derece yani.. napicam ben böyle yasanmazki genellikle misfairlikte yada dışarda davetlerde oluyor :KK43:
Hamile oldugundan olabilir. Bende hamileyken cok gazim olurdu isin kötüsü ayiptir söylemesi cikaramazdim da. Ben sapsimleksin cignenebilen tabletlerini kullandim. Bi nebze iyi geldi bana. Allah kolaylik versin insaAllah

Benim esimde oluyor. Ara ara doktora gidiyor bazi ilaclar kullaniyor ama sonra yine tekrarliyor. Yediginiz bazi seyler asiri gaz yapiyor olabilir

Bir doktora görünün. Gaz sancısı herkeste olur ama sizi gittiğiniz yerden kaldıracak ya da yatak döşek yatıracak kadar ise altında başla sebepler olabilir .
Tedbiri elden bırakmayın 😉

Bir doktora görünün. Gaz sancısı herkeste olur ama sizi gittiğiniz yerden kaldıracak ya da yatak döşek yatıracak kadar ise altında başla sebepler olabilir .
Tedbiri elden bırakmayın 😉
Evet canım uzandigim zaman hafifledigi için ve bir restoran da da uzanamayacagim için apart topar kalkıyoruz vallahi ya buaksam geldik eve 1saattir yatıyorum gaz olaylarını da hallediyorum afedersin ama işte hep ortamlarda böyle olması acaba gitmeden önce içilecek bı ilacvarmidir öyle olmamak icin

Gebe olmasaydın sıcak önerirdim ben de çok işe yarıyor biraz sıcak su torbasını göbeğimin üzerine koyuyordum en az 30 dk sonra geçiyordu belki bu riskli olur ama en azından başlara gelsin konu gebe arkadaşlar yardımcı olur mutlaka 😊 geçmiş olsun 🥰
Canım onu duydum ama benim şikayetim ortamlarda olması ..evde olduğunda zatenhrmen çaresine bakılıyor hiç olmadı uzanıyorum ağrı hafifliyor ama ortamlarda napicam onu bilmiyorum işte

Ay canım ya çok iyi anlıyorum o gaz sancısını hatta dün bu saatlerde kivraniyodum banada çok oluyor ama ayaklarımı sıcak tutarsan bide ağır yağlı yada gaz yapan şeyler yemezsem olmuyo bide hamilesin bunlara dikkat et faydasını görürsün. Ben olduğu zaman ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum gaz çıkartmam lazım ama cikartamiyorum kivrandikdan sonra son çare kustugum da oluyo dün yine biraz gaz çıkartınca geçmişti açık yazdım kusura bakmayın 🙈
Canım yiyeceklerden olduğunu sanmiyorim en azından bu seferki de zaten hamileyim iştahım yok çok hafif besleniyorum..restoran da da siparişleri yiyemedim oturuyorum kramp girmiş gibi sanki mide ye ve kasıklara aynı zamanda ağızdan gaz çıkartma hissi sürekli oy oy çok fena

Hamile olduğun için kafana göre ya da birilerinin tavsiyesi üzerine ilac kullanma. Mutlaka bi doktora görün. Belki önerebilecegi bazi şeyler vardir.

Bebekten dolayı oluyor. Yani dogurana kadar çekmekten başka çare yok bildiğim kadarıyla.

Hamile oldugundan olabilir. Bende hamileyken cok gazim olurdu isin kötüsü ayiptir söylemesi cikaramazdim da. Ben sapsimleksin cignenebilen tabletlerini kullandim. Bi nebze iyi geldi bana. Allah kolaylik versin insaAllah
Peki o tabletleri sancı esnasinda mi aliyordun canım o andami iyi geliyordu..böyle biseye ihtiyacım var işte hep çantamda olsa hafif sancı basladiginda içsem

Bebekten once decok oluyordu canm hep grcistirdim gitmedim doktora malesef ama artık böle apar topar kalkmalar başladıkça iyicehuzursuz oluyorum
Bebekten önce olan her şey bebekle birlikte ikiye katlaniyor maalesef. Keşke öncesinde gitseydin.

ben hızlı yersem , yerken konuşursam (hava yutmuş oluyorum) , çok yersem, ağır ya da gaz yapan şeyler yiyip içersem dediğiniz oluyor ve sancıdan uzanmam gerekiyor :ruh: bunlara dikkat ederseniz rahat atlatabilirsiniz.babamın daha fazlaydı sorunu o gaz hapı kullanırdı mesela.siz muayeneye gidince doktorunuza mutlaka sorun, gidene kadar da yediklerinize ve yeme şeklinize dikkat edin.

Hamileler icinde özel durum falan yoksa doktor kar zarar hesabına göre ilaç veriyor talcid tablet verildiğini biliyorum kişiye göre degişir tabi

Canım yiyeceklerden olduğunu sanmiyorim en azından bu seferki de zaten hamileyim iştahım yok çok hafif besleniyorum..restoran da da siparişleri yiyemedim oturuyorum kramp girmiş gibi sanki mide ye ve kasıklara aynı zamanda ağızdan gaz çıkartma hissi sürekli oy oy çok fena

Çok iyi anlıyorum seni canım ya zor valla kendini sıcak tut ayaklarını üşütme doktora sor bakalım biseyler önerir belki hamile oldugun için öneride bulunamıyorum rahatlamak için yaptığım şeyler var aslında ama sen doktora bı sor canim

Kızlar artık canıma tak etti şuan çok kotuyum hatta buaksam özel bir yemek davetindeydik ve tam ortasında yine sancı vurdu..gaz sancısı sanırım...mide ve bağırsaklarda aniden oluşuyor ve çok sık oluyor...dik durmanın mumkunati olmuyor direkt uzanmak zorunda kalıyorum oyuzden böyle ortamlarda apar topar kalkıyoruz çünkü uzanmadan ve peşpeşe mideden yada bağırsaktan gaz cikartmassam daha kötü oluyorum...sizin başınıza da geliyormu doktora gidicem ama gebeyim şuan ilaç vermez..bu nedir kızlar neden oluşur gerçekten çok kotu hissettiriyor ve hiç olmadık zamanlarda geliyor kramp gibi herkes soruyor kötü gorunuyorsun diye o derece yani.. napicam ben böyle yasanmazki genellikle misfairlikte yada dışarda davetlerde oluyor :KK43:
Yumurtalık kisti olabilir mi acaba bende hamileyken oluyordu gaz sanıyordum ama kistmisti dogumdan 2 yıl snra kist patladi

Back
X