• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanci ve agrim var normalmi

moonquin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
251
7
46
40
Manisa
merhaba ben 35 hafta hamileyim. 2-3 aydir devamli adet sancisi gb sancim var. bazen belimede vuruyor. dok idrar yolun iltihaplanmis dedi. ilac verdi. antibiyotik ve tek icimlik toz. gecmedi dedim ama baska ilac vermedi. baska dok idrara akinti karismistir dedi. ama sancilarim gecmk bilmiyor. yalanci dogum sancisi degildr sanirim. cunku bi girdimi uzun sure cikmiyr. yarim saati asabiliyr. aranizda fikri olan varmi? ayrica bazen gobegimin altina sert agrilar giryr sanki yirtilir veya bicakla kesilir gb o zaman pek hareket edemiyrm. normalmi bunlar:( endise ediyrm ister istemz. sonraki kontrolum aralik 2 de.

Benimde hergün oluyordu adet sancısı gibi kaçdefavgidip nts ye girdim doğum mu acaba diye yumurtaluklarım sancılanıyordu doktor idrar yolu iltihihabı dedi ama ben ilaç kullanmadım bol su içtim. Ayağını falan üşütme şimdi ateşlisin bilmiyorsun sonradan acısı çıkıyor lohusalıkta ve şu dönemde çok dikkat etmen gerekiyor. Doğumuna az kalmış Rabbim yardımcın olsun

saol kardesim tesekkur ederim. isin baska yonu ise su: hergalde nornal dogum sancisi gelse anlamicam diger sancimdan :)

Back