Sanci Var Aciklik Yok

kizlar dogurdum ben 36+4 te 50 cm 3250 gram dun 22.21 de acil sezeryana alindim cunku 2 gun boyunca 100lerde ssanclarim olmasina rahmen rahim acilmadi. darisi basiniza kizim yanimda yarin cikioruz

Gözün aydın canım maşallah allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun

Canım gözünaydın maşallah bak bizim kızlar bizi çok bekletmedi :)ne günler yaşadık sabrla bekledik şükür kavuşturana :)

Hayirli ugurlu olsun, Allah hayırli uzun ömürler nasip etsin inşallah kızına, elif canim cok sevindim, masallah annesi gibi isini bilecek akilli olacak kizin hic bekletmedi seni, erken mi doğar ne zaman doğar diye sorarken Allah ın taktiriymis erken geldi kızın Allah seninde yardımcın olsun, ailende kızınla güzel günler bayramlar derim.

kizlar dogurdum ben 36+4 te 50 cm 3250 gram dun 22.21 de acil sezeryana alindim cunku 2 gun boyunca 100lerde ssanclarim olmasina rahmen rahim acilmadi. darisi basiniza kizim yanimda yarin cikioruz
Kız her yerde söyleme kızının doğum kilosunu boyunu nazar değdireceksin. Kızlar hepiniz maşallah deyin benim kızıma. Nazar değmesin ona.... :)

Turtiskom kizina kavustuuu, biz teyze olduuuk :) kolla o cennet kokolu eylül kızı bizim içinde, ömrü güzel olsun inşallah bayram şekerinin

Amincanim benin darisi sizlerin basina evett kizim bize yaptigi surpriz hicbeklemiorduk hediyemiz oldu bizd
Vayyyy bayramda giremedim dogurmuş.gozun aydin canim.erken doguracagini tahmin ediyorduk 2 hafta onden gidiyordu demekki dogruymuş.bende seni ornek alaraktan dogumumu iki hafta onceden bekliyorum.hatta seni 38 de bekliyorduk 36 da geldi guzel kizin.darisi bizim basimiza insallah.

Kız her yerde söyleme kızının doğum kilosunu boyunu nazar değdireceksin. Kızlar hepiniz maşallah deyin benim kızıma. Nazar değmesin ona.... :)

Esin teyzesi yeni yeni yaziorum sizlere alisma evresiydi dikis felan muhabbeti biliorsun :KK66:
masallah kizima :KK66:

Vayyyy bayramda giremedim dogurmuş.gozun aydin canim.erken doguracagini tahmin ediyorduk 2 hafta onden gidiyordu demekki dogruymuş.bende seni ornek alaraktan dogumumu iki hafta onceden bekliyorum.hatta seni 38 de bekliyorduk 36 da geldi guzel kizin.darisi bizim basimiza insallah.

Aynen kuzum sende erken bekle :KK66:
Insallah canim saglikla al kucagina mukemmel duyguyu rabbim sizlerede tattirsin :KK66:

ayy canım gözünaydın çok çok sevindim inanki kendim kadar :KK56:allah analı babalı büyütsün ne kadar huzurlusundur şimdi kimbilir:21: sezeryan zor oldu mu canım korkmaya gerek var mı ne dersin bize önerilerin var mı :anneadayı:

ayy canım gözünaydın çok çok sevindim inanki kendim kadar :KK56:allah analı babalı büyütsün ne kadar huzurlusundur şimdi kimbilir:21: sezeryan zor oldu mu canım korkmaya gerek var mı ne dersin bize önerilerin var mı :anneadayı:

Allah razi olsun birtanem benimm.
amin darisi sizlerin basina arrik :KK66:
normal dogum daha iyi sezeryanda dikis olunca yardima cok ihtiyacin oluo dikisler sizlio arada vs.
sonucta bicak alti be guzelim.
acilma olmadi son ana kadar direndik ama en son kizim strese girdi die acil alindim.
iyiki alinmisim yoksa kordondan dusucekmis.
acilma da kordon kisa oldugundan kizim yukarda imis ondan olmamis

Gozun aydin canim :) bizim bebisler bayram hediyesi oldu :) bende ayin 15 inde dogurdum :) cok guzel bisi allahim herkese nasip etsin ve hamile arkadaslarima allahim yardim etsin bir avazda kurtarsin.

Allah razi olsun birtanem benimm.
amin darisi sizlerin basina arrik :KK66:
normal dogum daha iyi sezeryanda dikis olunca yardima cok ihtiyacin oluo dikisler sizlio arada vs.
sonucta bicak alti be guzelim.
acilma olmadi son ana kadar direndik ama en son kizim strese girdi die acil alindim.
iyiki alinmisim yoksa kordondan dusucekmis.
acilma da kordon kisa oldugundan kizim yukarda imis ondan olmamis
ah canım benim yaa neyse ki kötü bir durum olmadan sağ salim kavuşmussun yavruna. bakalım bizi nasıl bir doğum bekliyor burda doğum haberlerini aldıkça heyecanlanıyorum :)
allah sağlık sıhhat versin bebişine de sana da tatlım kendine iyi bak çok çok öpüyorum:KK25:

ah canım benim yaa neyse ki kötü bir durum olmadan sağ salim kavuşmussun yavruna. bakalım bizi nasıl bir doğum bekliyor burda doğum haberlerini aldıkça heyecanlanıyorum :)
allah sağlık sıhhat versin bebişine de sana da tatlım kendine iyi bak çok çok öpüyorum:KK25:

Cok sukur bebegim evet sizlerdende hayirli haberler alalim insallah amin canim sende kendine bebise iyi bak opuldun :)

X