Sanci Var Aciklik Yok

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Kizlar bu sabah 09.05 gibi uyurken vajinama elektrik carpar gibi bir hisle uyandim baktim karnim tas gibi yarilio sanki..
gun boyu ara ara sertlesti acidi baya 15:33 gibi esimi aradim dedim ben kotuyum hastaneye gidelimm.
hastaneye gittik nst baglandim ve dogum sancilarim baslamis doktor rahme bakti aciklik yok.
eve gidip beklememizi soyledi bu sefer kasiklarimda agri var karnim sertlesio belim ve regl olacakmisim gibi bir agri var arada sert vuruyor arada hafif.
doktor bebis yolda heran gelebilir dedi ama aciklik yok die hastanede yatis vermedi.
aciklik olmasi icin ne yapmam lazimm

Allah kolaylaştırsın Visneli_Turtam.

Seks yapın. Oksitosini arttırır. Açılmaya yardımcı olur.
Bunun dışında, ılık bir banyo ve yürüyüş.

Hastanede kalsaydınız da hemşireler sizi yürütecekti muhtemelen. Ya da sentetik oksitosini damar yoluyla vereceklerdi.

aciklik olmayinca doktor gerek gormedi tatlim allah razi olsun iliski icin esim kiyamaz yapamaz da yuruyus icin olabilir ilik dus aldim 2 kez insallah acilma olur da bebegime kavusurum

Reactions: K_G
aciklik olmayinca doktor gerek gormedi tatlim allah razi olsun iliski icin esim kiyamaz yapamaz da yuruyus icin olabilir ilik dus aldim 2 kez insallah acilma olur da bebegime kavusurum

İnşallah. :)
İnternetten biraz araştırdım, meme uçlarına masaj yapmak da yardımcı oluyormuş. Şöyle:

Hiç doğum yapmadım ama bayram öncesi sitede çok kimse yok. Yettiğimce yardımcı olmak istedim size. :)

sagol birtanem bunu deniycem tesekkur ederim :)

Reactions: K_G
Canim, Allah dogumunda evladin da hayirlisini versin, yardimcin olsun insaallah. Hurma yemek de dogumu hizlandirirmis. Bacaklarina sicak su torbasi koy, damarlarini gevsetsin, acilmaya yardimci olur. Bol su ic.. Yuruyus yap , disari cikamiyosan , evin icinde.. Ashabi kefhin isimlerini yaz, sol baldirina tak, yada ustunde herhangi bi yerine.. Dogumu kolaylastirir. Felak, nas, ayetel kursi, araf suresi 54. Ayeti cok oku.. Resulullah efendimizin tavsiyesi..

Tatlimm doğum yaptın mi? Rabbim sanada bebisine de yardim etsin sağlık versin. Merakta bırakma sakin beni dee

Srnin kız aceleci galiba ne yaptın merak ettim

Allah yardımcın olsun. Nasıl oldun doğum yaptın mı? Seninle hamilelik haftamız aynı. Rabbim hayırlısını versin

Nasıl oldun canım inşallah iyisinizdir rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah attık yavaş yavaş sırayla doğuruyoruz:) haberdar et bizleri

Vişneli turtacim erken degilmi yaa noldu dogurdunmu merak ettim çok bir haftaya kalmaz bende sezeryana giriyom

aayy teyzee oldumm :)
ooyyy canımsın yaa yanında olamadım sana yazamadım görunce cok sasırdım cok heyecanlandım
allahıımmm saglık sıhhat versın cookk cookk mutlu olun cok guzel gunler sızın olsun ınsallahhh

Güle güle sağlıkla huzurla buyut bebisini canim Allah analı babalı büyütsün sezeryan zor oldumu iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…