Allah kolaylaştırsın Visneli_Turtam.
Seks yapın. Oksitosini arttırır. Açılmaya yardımcı olur.
Bunun dışında, ılık bir banyo ve yürüyüş.
Hastanede kalsaydınız da hemşireler sizi yürütecekti muhtemelen. Ya da sentetik oksitosini damar yoluyla vereceklerdi.
aciklik olmayinca doktor gerek gormedi tatlim allah razi olsun iliski icin esim kiyamaz yapamaz da yuruyus icin olabilir ilik dus aldim 2 kez insallah acilma olur da bebegime kavusurum
Bu yöntem kan dolaşımınıza oksitosin pompalanmasını sağlar. Sütünüzü sağmakla benzer bir yöntem kullanarak göğüslerinize masaj yapın. Öncelikle kendinize rahat ettiğiniz bir yer bulun. İster yatağınıza uzanın ister rahat bir koltuğa kurulun. Ilık bir havluyu göğüslerinizin üzerine örtün ve beş dakika kadar ılıklığın bedeninize yayılmasını hissedin. Daha sonra her bir meme ucunuz ile oynayarak memelerinize on dakika kadar masajınızı yapın. Alternatif bir yol da göğüs pompası kullanmaktır. Her bir göğsünüze on beş dakika kadar uygulayarak aynı hissi yaratabilirsiniz. (kaynak)
İnşallah. :)
İnternetten biraz araştırdım, meme uçlarına masaj yapmak da yardımcı oluyormuş. Şöyle:
Hiç doğum yapmadım ama bayram öncesi sitede çok kimse yok. Yettiğimce yardımcı olmak istedim size. :)
Canim, Allah dogumunda evladin da hayirlisini versin, yardimcin olsun insaallah. Hurma yemek de dogumu hizlandirirmis. Bacaklarina sicak su torbasi koy, damarlarini gevsetsin, acilmaya yardimci olur. Bol su ic.. Yuruyus yap , disari cikamiyosan , evin icinde.. Ashabi kefhin isimlerini yaz, sol baldirina tak, yada ustunde herhangi bi yerine.. Dogumu kolaylastirir. Felak, nas, ayetel kursi, araf suresi 54. Ayeti cok oku.. Resulullah efendimizin tavsiyesi..Kizlar bu sabah 09.05 gibi uyurken vajinama elektrik carpar gibi bir hisle uyandim baktim karnim tas gibi yarilio sanki..
gun boyu ara ara sertlesti acidi baya 15:33 gibi esimi aradim dedim ben kotuyum hastaneye gidelimm.
hastaneye gittik nst baglandim ve dogum sancilarim baslamis doktor rahme bakti aciklik yok.
eve gidip beklememizi soyledi bu sefer kasiklarimda agri var karnim sertlesio belim ve regl olacakmisim gibi bir agri var arada sert vuruyor arada hafif.
doktor bebis yolda heran gelebilir dedi ama aciklik yok die hastanede yatis vermedi.
aciklik olmasi icin ne yapmam lazimm
Kizlar bu sabah 09.05 gibi uyurken vajinama elektrik carpar gibi bir hisle uyandim baktim karnim tas gibi yarilio sanki..
gun boyu ara ara sertlesti acidi baya 15:33 gibi esimi aradim dedim ben kotuyum hastaneye gidelimm.
hastaneye gittik nst baglandim ve dogum sancilarim baslamis doktor rahme bakti aciklik yok.
eve gidip beklememizi soyledi bu sefer kasiklarimda agri var karnim sertlesio belim ve regl olacakmisim gibi bir agri var arada sert vuruyor arada hafif.
doktor bebis yolda heran gelebilir dedi ama aciklik yok die hastanede yatis vermedi.
Allah yardımcın olsun. Nasıl oldun doğum yaptın mı? Seninle hamilelik haftamız aynı. Rabbim hayırlısını versinKizlar bu sabah 09.05 gibi uyurken vajinama elektrik carpar gibi bir hisle uyandim baktim karnim tas gibi yarilio sanki..
canim gozun aydin :) ne guzel kavustun kizina herkes dogurdu ben hala doguramadim desenekizlar dogurdum ben 36+4 te 50 cm 3250 gram dun 22.21 de acil sezeryana alindim cunku 2 gun boyunca 100lerde ssanclarim olmasina rahmen rahim acilmadi. darisi basiniza kizim yanimda yarin cikioruz
kizlar dogurdum ben 36+4 te 50 cm 3250 gram dun 22.21 de acil sezeryana alindim cunku 2 gun boyunca 100lerde ssanclarim olmasina rahmen rahim acilmadi. darisi basiniza kizim yanimda yarin cikioruz
canim gozun aydin :) ne guzel kavustun kizina herkes dogurdu ben hala doguramadim desene
Gözün aydın canım biz bekliyoruz hala 39.haftada darısı başımıza :))