- 15 Ocak 2022
- 491
- 216
- 33
- 29
- Konu Sahibi serendipity16
-
Fitil yoluyla al dedi yan etkisi daha az oluyormuş geçen hamileliğim de ağız yoluyla kullanmıştım çok uyku hali sersemlik yapmıştı. Ya işte kendi doktorum olmayınca bi şüphede kaldım kimisi de bu ağrılar normal rahim genişliyor falan diyor ama ilacın zararı olmazsa kullanıcamBen 21. Haftadayim hala fitil ve igne kullanıyorum. Leke kanama da olmadı elhamdülillah. Doktor verdiyse kullanın. Kullanmazsanız asil aklınıza soru işareti gelmeli. Eger ağız yoluyla alınan tarzda ise o şekilde kullanabilirsin fitil olarak cekiniyosan yani. O ilacın asla lekelenme yaptığını duymadım. Zaten lekelenme olacaktır ilaca başlamışlardır.
Progestan 12.haftada bırakılmıyor mu ilk kez duydum bunuBen 21. Haftadayim hala fitil ve igne kullanıyorum. Leke kanama da olmadı elhamdülillah. Doktor verdiyse kullanın. Kullanmazsanız asil aklınıza soru işareti gelmeli. Eger ağız yoluyla alınan tarzda ise o şekilde kullanabilirsin fitil olarak cekiniyosan yani. O ilacın asla lekelenme yaptığını duymadım. Zaten lekelenme olacaktır ilaca başlamışlardır.
Progestan kanama yapmaz aksine kanamayı keserMerhaba hastane randevum vardı bugün yoldayken 5 dk bir vajinama sanki bıçak saplanır gibi ağrılar girdi devlete gelmiştim tahlillerim için doktor da progestan yazdı düşük tehlikesi olabilir bu sancılar dedi ama kanama alanı falan yok lekelenme zaten yok böyle olup progestan kullanan var mı ? Progestan bazen lekelenme yapıyor diyenler var 7 haftalık hamileyim çok şükür hiç lekelenme olmadı bu zamana kadar kullanınca lekelenme olur diye de korkuyorum bu ağrılar normal mi ?
Burada progestandan sonra lekelenme yaşadım falan diyenler vardı o yüzden benim de aklıma takıldıProgestan kanama yapmaz aksine kanamayı keser
İlişkiden önce mi kullanıyorsunuz sonra mı bende kullanıyorum da hangisi daha sağlıklı oluyor acabaFitil yoluyla al dedi yan etkisi daha az oluyormuş geçen hamileliğim de ağız yoluyla kullanmıştım çok uyku hali sersemlik yapmıştı. Ya işte kendi doktorum olmayınca bi şüphede kaldım kimisi de bu ağrılar normal rahim genişliyor falan diyor ama ilacın zararı olmazsa kullanıcam
Evet genelde o haftalarda birakiliyor hatta 10. Haftada birakmistim fakat 17. Haftada rahim azgi kısalığı teşhis edildi yeniden başladım doğuma kadar sürecekProgestan 12.haftada bırakılmıyor mu ilk kez duydum bunu
Bana şu an ilişki yasak ilk haftalarda olduğum için ama normalde progestan kullanırken ilişki iyi değil diye biliyorumİlişkiden önce mi kullanıyorsunuz sonra mı bende kullanıyorum da hangisi daha sağlıklı oluyor acaba
Doktor onay vermeden ilişkiye girmenizi şahsen tavsiye etmem.İlişkiden önce mi kullanıyorsunuz sonra mı bende kullanıyorum da hangisi daha sağlıklı oluyor acaba
Hayır değilim aşılama oldumSen gebe misin ?
Anladim. Genelde gebe iken progestan kullanirken ilişki pek uygun olmuyo o yüzden sormuştum. Fitil oncesi ilişki olabilir rahat edersin. Umarım asilama tutarHayır değilim aşılama oldum
Benim doktorum da aşılama sonrası gün aşırı dedi ama progestan fitil o kadar yağlı yoğun bir krem gibi tabaka oluşturuyor ki spermler nasıl hareket edip yukarı gidecek anlamadım sanki rahim ağzını bile tıkıyor fitilin yağlı dokusuDoktorum gün aşırı ilişkiye gir dedi zaten o yüzden soruyorum
Bende lekelenme yapıyor yaklaşık üç gün oldu başlayalı. Gebeliğimin 7. haftasında ufak bir kanama yaşadım öyle olunca doktor fitil olarak kullanmamı istedi ara ara lekelenmelere sebep oluyor.Yarın da kontrole gidicem bakalım ne diyecek. Fitili alırken de kasıklarımda adet sancısına benzer ağrılar yaşıyorum.Ben 21. Haftadayim hala fitil ve igne kullanıyorum. Leke kanama da olmadı elhamdülillah. Doktor verdiyse kullanın. Kullanmazsanız asil aklınıza soru işareti gelmeli. Eger ağız yoluyla alınan tarzda ise o şekilde kullanabilirsin fitil olarak cekiniyosan yani. O ilacın asla lekelenme yaptığını duymadım. Zaten lekelenme olacaktır ilaca başlamışlardır.
Lekelenme sebebi fitil değildir. Doktora da danisicaksiniz zaten. Muhtemelen bi sure uzanıp dinlenmenizi önerecektir. Fitili koyarken agri yasamazdim ben. Zorluyomusunuz acaba.Bende lekelenme yapıyor yaklaşık üç gün oldu başlayalı. Gebeliğimin 7. haftasında ufak bir kanama yaşadım öyle olunca doktor fitil olarak kullanmamı istedi ara ara lekelenmelere sebep oluyor.Yarın da kontrole gidicem bakalım ne diyecek. Fitili alırken de kasıklarımda adet sancısına benzer ağrılar yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?