sancaktepe bölge hastanesi

Zeynepnehr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
14
7
1
37
Merhaba arkadaşlar,

Sancaktepe bölge hastanesinde önerebileceğiniz kontrolleroınden yaklaşımından memnun kaldığınız kadın doğum doktoru varmı? 22+4 ikiz bebeklere hamıleyım yakın olduğu için sancaktepe bölgeye gitmek istiyprum ama doktorlar ve hastane hakkında hiç bilgim bulunmuyor. bilgisi olanların paylaşmasını rica ederim

Merhaba,
Eşimin kuzeninin karısı Bölge hastanesinde doğum yaptı. Önceki çocuğunu da orada dogurdur yanlis hatirlamiyorsam. Doktoru Op Dr. Sedef Rukiye Kilic'ti. Memnun kaldığını ilgili olduğunu söylüyordu. Bende daha önce bir rahatsizligim için yine jinekolojide Sevil hanıma gitmiştim o an o vardı . Ama doğum ayrı birşey insan doktoruna her koşulda güvenmek istiyor.

Op Dr. Sedef Rukiye Kilic yası genc gıbı duruyor ıkız hamıle oldugum ıcın tecrubesızmıdr dıye korkuyorum yakınınız sezeryanmı oldu rahat gecrmısmı dogumu

Op Dr. Sedef Rukiye Kilic yası genc gıbı duruyor ıkız hamıle oldugum ıcın tecrubesızmıdr dıye korkuyorum yakınınız sezeryanmı oldu rahat gecrmısmı dogumu

Tek gebelik normal doğum yaptı. Cok ilgili davraniyor demisti. Ben sahsen muayene olmadim hic kendisine. Ama 1 kere muayene olun memnun kalirsaniz devam edersiniz Sedef hanimla. Ikiz gebeliği riske atmayıp sezeryan yaparlar sanırım. Cevremde bildiğim çoğul gebelikleri hep sezeryane almislar

Tek gebelik normal doğum yaptı. Cok ilgili davraniyor demisti. Ben sahsen muayene olmadim hic kendisine. Ama 1 kere muayene olun memnun kalirsaniz devam edersiniz Sedef hanimla. Ikiz gebeliği riske atmayıp sezeryan yaparlar sanırım. Cevremde bildiğim çoğul gebelikleri hep sezeryane almislar
Merhaba,

Bılgı verdıpğınız ıcın cpok tesekkur ederım evet ılkıde sezeryan olduğu için sezeryan olacağım mecburen

Back
X