Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası sancaktepe bebek bakicisi ariyorum - haziranda baslayacak

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
merhaba,
kizim 6 aylik, bakicisi ozel sebebpleri ile haziran sonunda bizden ayrilacak ben de haziran ortasinda baslayabilecek yeni bir bakici ariyorum. haftanin 6 gunu ihtiyacimiz var, hafta ici calisma saatleri 07.15-19.00, cumartesi gunu biraz daha esnek saatler olabilir.
evimizde kucuk bir kopek var, o yuzden kopek seven birisi olmasi kesinlikle sart. kopekten korkan, igrenen vb birisi bizimle rahat edemez. kopek gayet uyumlu ve sevecen, kesinlikle saldirganlik vb soz konusu degil.

cocugun tum isleri bakiciya ait, yemegi, utusu vb. onun disinda buyuk temizlik icin ayrica bir yardimci aliyorum ama bakicimizdan da gunluk etrafi toparlamasini, bulasik makinesini doldurup bosaltmasini, camasirlari yikayip asip toplamasini, toz almasini, gerektiginde etrafi makineyle supurup viledayla almasi gibi basit isler isteyecegim. haftada 3-4 gun de kolay bir tencere yemegi vb yapmasi tercihim..

en az lise mezunu, referansli, tecrubeli, diksiyonu duzgun, temiz, titiz, hijyen kurallarina dikkat eden, enerjik, yumusak huylu biri olmasini istiyorum. 30-45 yaslari arasinda olabilir. site icinde oturuyoruz, cocuk parki, yuruyus yollari vb mevcut.

ilgilenenler bu mesaja cevap yazabilir ya da arcipop@hotmail.com adresime mail atabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…