• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sancı varmı acillll

Asenashbz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Sancı varmı acaba doğum için yatacam bugün ama cok kararsızım

Eklentiler

• IMG-20250101-WA0003.jpg
    IMG-20250101-WA0003.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 31
Acil olan ne zaten hastanedesiniz
Allah aşkına bırakın telefonu da bi dua falan okuyun iyice çıldırdı insanlar ya

doğuma siz mi karar vereceksiniz bir tane var yatırırlar muhtemelen. haftanız kaç haftanız önemli
Evet doğum bana kaldı kararı oyğzden zaten cok ikilemdeyim ilk cocugum ilk heyecanım ne yapacağımı bilemedm bugün sancım daha fazla çıktı bakalım dpktor ne diyecek

Evet doğum bana kaldı kararı oyğzden zaten cok ikilemdeyim ilk cocugum ilk heyecanım ne yapacağımı bilemedm bugün sancım daha fazla çıktı bakalım dpktor ne diyecek
yaaa çok güzel geçsin🥰🥰

sancı araları 15 dakikada bir olunca hastaneye gidin nisan geldi mi iki dogumun da avantajı dezavantajı var bana kalsa ben normal doğum yapardım. ama benim mecburi sezaryen olacak dra bile kalmıyor seçim hakkı 🤣🤣

Üsttekiler sancı değil kalp atışı, sancı alttaki, onda da düzenli ve yüksek sancı yok gibi duruyor. Bugün nasılsınız?

Acil olan ne zaten hastanedesiniz
Allah aşkına bırakın telefonu da bi dua falan okuyun iyice çıldırdı insanlar ya

yaaa çok güzel geçsin🥰🥰

sancı araları 15 dakikada bir olunca hastaneye gidin nisan geldi mi iki dogumun da avantajı dezavantajı var bana kalsa ben normal doğum yapardım. ama benim mecburi sezaryen olacak dra bile kalmıyor seçim hakkı 🤣🤣
Amin inşallah çok teşekkür ederim 🥰bakın smdiki nstyi atayım

Back
X