Sanala alemde aldatilma :(

elfery82

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
52
12
Cok üzgünüm, 1 bucuk yildan beri beraber oldugum adam beni iliskimizin basindan beri sanal alemde aldatiyormus. Tüm yazismalarini okudum. Her kadina numarasini vermis ve ciddi güvenilir bir iliski yasamak istedigini ve yuva kurmak istedigini yazmis.

Ben yakaladiktan sonra bana dedi ki bunalimdaydim ve kafa dagitmak icin yaptim. Dalga geciyordum dedi. Cok sok oldum napmaliyim. Simdi bisey yokmus gibi davraniyor. Hata ettim birdaha olmicak diyor ama ben inanmiyorum Tabiki.

Kizlar yardim edin

İnanıyor musun cidden 🤦🏻‍♀️ Ben hiç tinderden sevgili arayacak bir tipte biri değilim ama orada hesabı olan kız arkadaşlarım var. Benim eşim mükemmel bir koca değildir ama bekar bilr olsaydı asla chatte arkadaş falan aramazdı. Kimilerine evli ya da değil hiç fark etmiyor... demem o ki senin sevgilin “böyle” bir adam.
Bunun hatası telafisi olmaz. Ayrıl. Ayrıl. Ayrıl.

İnanma canım bunları yapan adamın tek bir lafına bile güvenme o potansiyele sahip demek ki daha neler yapar.. Hele onunla evlenmeyi yuva kurmayı hiç düşünme her canı sıkıldığında seni aldatarak kafa mı dağıtacak

İnanma canım bunları yapan adamın tek bir lafına bile güvenme o potansiyele sahip demek ki daha neler yapar.. Hele onunla evlenmeyi yuva kurmayı hiç düşünme her canı sıkıldığında seni aldatarak kafa mı dağıtacak

Varya aklima geldikce zaten aklimdan hic cikmiyorda. Konustukca sanki olayi öyle bir hale getiriyor ki sanki normalmis. Bitti artik bugün konusucam ve engellicem

Butun bunlar olurken bir de konu acip ne yapmaliyim diye soruyorsunuz. Oyle mi?

İnanıyor musun cidden 🤦🏻‍♀️ Ben hiç tinderden sevgili arayacak bir tipte biri değilim ama orada hesabı olan kız arkadaşlarım var. Benim eşim mükemmel bir koca değildir ama bekar bilr olsaydı asla chatte arkadaş falan aramazdı. Kimilerine evli ya da değil hiç fark etmiyor... demem o ki senin sevgilin “böyle” bir adam.
Bunun hatası telafisi olmaz. Ayrıl. Ayrıl. Ayrıl.
Tsk ederimmm kizlar ne desesniz haklisiniz affedilir yani yok

X